Valorant DirectX 10 desteğini geri getirecek mi?

KadirEmre123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim eski bir bilgisayarım var ve zamanında çok rahat olmasa da Valorant oynayabiliyordum, aradan uzun bir zaman geçti. Dedim yine gireyim, bakayım neler gelmiş, bir baktım DX hatası verdi, biraz araştırdım ve güncellemeden sonra desteğini çektiğini gördüm, sizce Valorant DX 10 desteğini geri getirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim eski bir bilgisayarım var ve zamanında çok rahat olmasa da Valorant oynayabiliyordum, aradan uzun bir zaman geçti. Dedim yine gireyim, bakayım neler gelmiş, bir baktım DX hatası verdi, biraz araştırdım ve güncellemeden sonra desteğini çektiğini gördüm, sizce Valorant DX 10 desteğini geri getirir mi?
Sanmıyorum. Büyük ihtimalle böyle devam eder. Çünkü artık oyunlar pek eski bilgisayarları sevmiyor gibi. Fortnite'da da aynı şeyi yaşamıştı arkadaşım. Ve hala düzeltilmedi. Yani büyük ihtimalle DX11'de kalacak.

Gelmez bence. Artık tarih oldu maalesef. Evet bu bir rekabetçi oyun ve gereksinimleri düşük, ancak DirectX seviyesi değişmese bile artık bu kartlar zamanla oyunu oynatamamaya başlayacak. Birkaç kart orta seviye iş görüyor diye bence getirilmez.

Pek mümkün görünmüyor. HD 5570 150 TL ye falan bulunabilir, Valoran'tı 9800 GT'den daha rahat açar. Dolar olmuş 14, bence 150 TL gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı