C:\Windows\System32 konumundan hata mesajında bahsedilen dosyayı silin, sonra tekrardan kurun DirectX aracını.
Zamanında birden fazla DLL dosyasını internetten indirip sistem dosyalarına attığınız için oluyor bu durum. Ama bunla beraber sorunun Valorant için çözüleceğini düşünüyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
C:\Windows\System32 konumundan hata mesajında bahsedilen dosyayı silin, sonra tekrardan kurun DirectX aracını.
Zamanında birden fazla DLL dosyasını internetten indirip sistem dosyalarına attığınız için oluyor bu durum. Ama bunla beraber sorunun Valorant için çözüleceğini düşünüyorum.
Zamanında birden fazla DLL dosyasını internetten indirip sistem dosyalarına attığınız için oluyor bu durum. Ama bununla beraber sorunun Valorant için çözüleceğini düşünüyorum.
DLL dosyaların tek tek isimleri lazım, sonrasında indirilen DLL'leri silip kurulması gereken DLL paketlerinin kurulması lazım. Birçok dosya indirdiyseniz temiz kurulum ile sorunu kökten çözmek de bir seçenek.
Şimdilik son dediğim dosyayı silin ve DirectX aracını kurun. Sorun başka uygulamalarda devam ederse onlar için ayrı konu oluşturabilirsiniz.