Valorant doğru hassasiyet nasıl bulunur?

436523

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, Valorant oyununda kendime en uygun ve iyi oynamamı sağlayacak hassasiyeti nasıl bulurum? Hassasiyetim diğer oyunculara vs. baktığımda yüksek geldi, düşük hassasiyete nasıl alışırım? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhabalar, Valorant oyununda kendime en uygun ve iyi oynamamı sağlayacak hassasiyeti nasıl bulurum? Hassasiyetim diğer oyunculara vs. baktığımda yüksek geldi, düşük hassasiyete nasıl alışırım? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Bunu deneyerek anlayabilirsiniz. Size göre fazladır bana göre azdır. Poligon üzerinde deneyerek yapabilirsiniz.

Sizin kişisel olarak deneyerek ayarlamanız lazım.

Kişiden kişiye ve fareden fareye degişir.

Düşük hassasiyeti ile daha isabetli adam vurabilir siniz poligona girip hassasiyeti yavaşça düşürün ardından oynama derecenize göre basit-orta-zor da antrenman yapın.

Logitech M185 mouse a sahibim. Galiba DPI'ı 1000 ve oyunda da 1.5 hassasiyette oynuyorum, mouse pad im yok maalesef küçük bir alanda oynamak durumundayım. Nasıl ayarlayacağım bilmiyorum.

Logitech M185 mouse a sahibim. Galiba DPI'ı 1000 ve oyunda da 1.5 hassasiyette oynuyorum, mouse pad im yok maalesef küçük bir alanda oynamak durumundayım. Nasıl ayarlayacağım bilmiyorum.

Oyuncu mouse u ise Logitech Gaming Software i indirerek dip ı düşürebilirsiniz küçük bir alan ise hasiyeti bir tık yüksek tutun. Ben MX518 ile 350 DPI 0.49 sens ile oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı