hasan011 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Lütfen artık yardımcı olun Valorant vb. tüm FPS oyunlarında aynı sıkıntıyı alıyorum. Şimdiden yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Lütfen artık yardımcı olun Valorant vb. tüm FPS oyunlarında aynı sıkıntıyı alıyorum. Şimdiden yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Çözüm hasan011 17 Ocak 2021 Tek7HackDedi dedi: Düzeldi mi yani? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ki gibi yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Virüs programını kapattım düzeldi.
Tek7HackDedi dedi: Düzeldi mi yani? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ki gibi yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Virüs programını kapattım düzeldi.
mustyyavuzdemir Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Artvin 11 Ocak 2021 #2 Ekran kartı driverın güncel mi? Artı 0 Eksi
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.399 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 11 Ocak 2021 #4 Ekran kartınızın VRAM'i yetmiyor muhtemelen. Artı 0 Eksi
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Ekran kartı VRAM'iniz yetersiz olabilir. Artı -1 Eksi
KS KS hasan011 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Ben herhangi bir FPS oyununda Valorant vb gibi, doku yerleştirme hatası alıyorum. AMD ekran kartımın son 2 güncellemesini yaptığımdan beri. Dosya Ekleri Ekran Alıntısıaaaaaa.PNG 4 KB · Görüntüleme: 483 Ekran Alıntısıbbbbb.PNG 6,7 KB · Görüntüleme: 507 Artı 0 Eksi
Ben herhangi bir FPS oyununda Valorant vb gibi, doku yerleştirme hatası alıyorum. AMD ekran kartımın son 2 güncellemesini yaptığımdan beri.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 11 Ocak 2021 #7 hasan011 dedi: Ben herhangi bir FPS oyununda Valorant vb gibi, doku yerleştirme hatası alıyorum. AMD ekran kartımın son 2 güncellemesini yaptığımdan beri. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene. Zaten çok yer kaplamıyor oyun. Oyunu kaldırırken her şeyi kaldırdığına emin ol. Artı 0 Eksi
hasan011 dedi: Ben herhangi bir FPS oyununda Valorant vb gibi, doku yerleştirme hatası alıyorum. AMD ekran kartımın son 2 güncellemesini yaptığımdan beri. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene. Zaten çok yer kaplamıyor oyun. Oyunu kaldırırken her şeyi kaldırdığına emin ol.
KS KS hasan011 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #8 Tek7HackDedi dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene. Zaten çok yer kaplamıyor oyun. Oyunu kaldırırken her şeyi kaldırdığına emin ol. Genişletmek için tıkla... Sildim tekrar yükledim olmadı hala aynı hatayı alıyorum. 326001 dedi: Ekran kartınızın VRAM'i yetmiyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... yetiyor fazlasıyla doku hatası alıyorum hasan011 dedi: Lütfen artık yardımcı olun Valorant vb. tüm FPS oyunlarında aynı sıkıntıyı alıyorum. Şimdiden yardımcı olursanız teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısıaaaaaa.PNG 4 KB · Görüntüleme: 306 Ekran Alıntısıaaaaaa.PNG 4 KB · Görüntüleme: 207 Ekran Alıntısıbbbbb.PNG 6,7 KB · Görüntüleme: 370 Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene. Zaten çok yer kaplamıyor oyun. Oyunu kaldırırken her şeyi kaldırdığına emin ol. Genişletmek için tıkla... Sildim tekrar yükledim olmadı hala aynı hatayı alıyorum. 326001 dedi: Ekran kartınızın VRAM'i yetmiyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... yetiyor fazlasıyla doku hatası alıyorum hasan011 dedi: Lütfen artık yardımcı olun Valorant vb. tüm FPS oyunlarında aynı sıkıntıyı alıyorum. Şimdiden yardımcı olursanız teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 14 Ocak 2021 #9 hasan011 dedi: Sildim tekrar yükledim olmadı hala aynı hatayı alıyorum. Yetiyor fazlasıyla. Doku hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun IGPU'dan çalışmadığına emin ol. İşlemcinin dahili grafik birimini kullanmasın oyun. Artı 0 Eksi
hasan011 dedi: Sildim tekrar yükledim olmadı hala aynı hatayı alıyorum. Yetiyor fazlasıyla. Doku hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun IGPU'dan çalışmadığına emin ol. İşlemcinin dahili grafik birimini kullanmasın oyun.
KS KS hasan011 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #10 Tek7HackDedi dedi: Oyunun IGPU'dan çalışmadığına emin ol. İşlemcinin dahili grafik birimini kullanmasın oyun. Genişletmek için tıkla... anlamadım yardımcı olur musun ? Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Oyunun IGPU'dan çalışmadığına emin ol. İşlemcinin dahili grafik birimini kullanmasın oyun. Genişletmek için tıkla... anlamadım yardımcı olur musun ?