Valorant donma sorunu nasıl çözülür?

V-Sync gecikmeyi arttırabilir.
V-Sync açık gibi geldi bana açıksa kapatın. Bir de şarjda oynuyorsunuz değil mi?

Tabii ki.
Söylediğim gibi genel olarak oyun ayarlarında bayağı bir şey denedim V-Sync kapa açmak çözünürlük düşürmek grafik azalıp arttırmak gibi ama durumu değişmedi

MUX switch açman lazım FPS yükselmesi için.
kullandığım modelde yok

@burak5566 Çok sık mı oluyor bu durum yoksa arada bir mi? Attığınız kliplerde V-Sync açık mı kapalı mı? Kapalı iken yine 140 küsür fps mi alıyorsun.
açıkçası son zamanlarda bu durum arttı ve baya can sıkan bir halde.
fps imle alakalı daha öncede konular açmıştım fakat bir sonuca varamadım evet fps 200 ve 100 arası zangır zangır oynuyor kapalıyken.
deneme videolarında 350lerde olan fps bende bu seviyelerde fakat sadece valorantta bu durum diğer oyunlarda fpsim deneme videolarındaki ile aynı

Kullandığım modelde yok.

Açıkçası son zamanlarda bu durum arttı ve bayağı can sıkan bir halde.
FPS imle alakalı daha önce de konular açmıştım fakat bir sonuca varamadım evet FPS 200 ve 100 arası zangır zangır oynuyor kapalıyken.
Deneme videolarında 350'lerde olan FPS bende bu seviyelerde fakat sadece Valorant'ta bu durum diğer oyunlarda FPS'im deneme videolarındaki ile aynı.

Benim yazdığım çözümü denediniz mi?

@burak5566 Diğer oyunlarda denediniz mi? Onlarda da böyle oluyorsa sıcaklık ve temizlik ile ilgili olabilir. Temizlemeniz gerekebilir.
@burak5566 Diğer oyunlarda denediniz mi? Onlarda da böyle oluyorsa sıcaklık ve temizlik ile ilgili olabilir. Temizlemeniz gerekebilir.
denedim ve çok yakındı video ile sıcaklıkla ilgili bir sıkıntım kesinlikle olmadı ama laptop alınalı 10 ay falan oldu temizlikle alakalı olabilirmi?

sanıyorum ki bu videonun yazılı hali komutu girdikten sonra güç seçenekelrıne tekrar giriyorum ve hala sadece dengeli ve 1 de özel plan bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı