Valorant donuyor

565148

Decapat
İlk önce arkadaşımla 1V1 deydik. Arkadaşım beni kesti ondan sonra karakter ölme sesi ile takıldı ve oyun hareket etmemeye başladı, sonra Görev Yöneticisi'nden kapattım sonraki gün başka arkadaşımla deathmatch girdik oyun birden kasmaya başladı, sonra dondu ve mouse ortadan çıktı bildiğiniz gezdirebiliyordum fakat ne 2. ekran ne 1. ekran güncelleniyordu, sadece mouse güncelleniyordu Görev Yöneticisi'ni kapattım kapandı fakat ekrana gelmedi ve 3 4 kere oldu sonra Valorant'ı sildim tekrar yüklemek istiyorum nasıl çözebilirim? (düzeltemediğim için PC'yi tuşundan kapatıp açıyordum)

Laptop sanırım işlemci ve ekran kartın çok ısınıyor olabilir ve düşük performans alıyosundur zaten sistemin düşük.

İnternetten bulduğum super Low ayarları ile oynamama rağmen oluyor ve normal MC veya Roblox tarzı oyunlarda PC 88 dereceyi gördü (eskiden 1 2 yıl önce) fakat böyle bir sorun yaşanmadı bilgisayarım bozulur diye korkuyorum.

İnternetten bulduğum super Low ayarları ile oynamama rağmen oluyor ve normal MC veya Roblox tarzı oyunlarda PC 88 dereceyi gördü (eskiden 1 2 yıl önce) fakat böyle bir sorun yaşanmadı bilgisayarım bozulur diye korkuyorum.

Macun yenilemenizde fayda var 88 derece cok ciddi dereceler ve Valorant'ta minimum 95 derece falan görüyosunuzdur MC'de 88 dereceyse macun işe yaramayabilir.

Macun yenilemenizde fayda var 88 derece cok ciddi dereceler ve Valorant'ta minimum 95 derece falan görüyosunuzdur MC'de 88 dereceyse macun işe yaramayabilir.

Ben yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü arkada Discord çalışıyor arkadaşımla konuşabiliyorum ve mouse da kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı