Valorant donuyor

Mehmet_Aras

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB

Anakart: GIGABYTE B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5

Ram: Kingston 16GB(1x16) Beast EXPO 5600mhz

SSD: CORSAIR 1TB MP600 CORE XT Gen4 NVMe M.2 2280 SSD (5000MB Okuma / 3500MB Yazma)

CPU Cooler: EXCAVATOR Q5 12cm RGB Siyah Hava Soğutucu
Geçenlerde yeni bir sistem topladım fakat bu sisteme kurup oynadığım CS2, LoL, TFT, Rocket League gibi birçok oyun düzgün ve sorunsuz çalışırken Valorant'ta çok ciddi bir donma sorunu yaşıyorum. Olay şöyle gerçekleşiyor oyunu açıyorum poligona veya her neyse işte DM falan giriyorum bir 2-3dk sonra adımbaşı oyun donuyor 10sn sonra düzeliyor donuyor düzeliyor bu böyle böyle ilerliyor ve asla düzelmiyor. Oyun oynanmıyor bu takılmalardan dolayı. Çözüm öneriniz var mı?
ScreenApp => Video Bu linkte

Freesync kapatmak çözüyo sanırım

Son düzenleme:
Geçenlerde yeni bir sistem topladım fakat bu sisteme kurup oynadığım CS2, LoL, TFT, Rocket League gibi birçok oyun düzgün ve sorunsuz çalışırken Valorant'ta çok ciddi bir donma sorunu yaşıyorum. Olay şöyle gerçekleşiyor oyunu açıyorum poligona veya her neyse işte DM falan giriyorum bir 2-3dk sonra adımbaşı oyun donuyor 10sn sonra düzeliyor donuyor düzeliyor bu böyle böyle ilerliyor ve asla düzelmiyor. Oyun oynanmıyor bu takılmalardan dolayı. Çözüm öneriniz var mı?
ScreenApp => video bu linkte.

FreeSync kapatmak çözüyor sanırım.

Pek bir bilgim yok genel olarak Valorant UE5 geçtiğinden beri çoğu oyuncuda FPS düşmesi şikayetleri arttı ve ben de yaşıyorum fakat bu kadar uzun süreli bir drop yaşamadım hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı