Valorant drop taktiği var mı?

w3xan1t

Hectopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Valorant'ın kapalı betasına girebilmek için Key gerekiyor ben yaklaşık 1 aydır izliyorum ve hala düşüremedim. Bunun bir taktiği falan var mı çünkü izlemekten gerçekten sıkıldım. Eğer sadece şansa dayalı ise beklemeyi bırakmak istiyorum.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Valorant'ın kapalı betasına girebilmek için Key gerekiyor ben yaklaşık 1 aydır izliyorum ve hala düşüremedim. Bunun bir taktiği falan var mı çünkü izlemekten gerçekten sıkıldım. Eğer sadece şansa dayalı ise beklemeyi bırakmak istiyorum.

Yayını günlerce aylarca ve aynı anda 5 6 yayıncı izlemenize gerek yok tek yapmanız gereken Riot hesabının Twitch hesabına bağlı olduğundan emin ol daha sonra Valorant yayınlarından droplar aktif olanlardan birini 4 5 saat izle zaten hemen düşmüyor. Seni sıralamaya alıyorlar bende bu şekilde izledim 1 kez 4 5 gün sonra hesabıma baktım düşmüştü.

Droplar aktif olduktan 15 saniye sonra düşürdüm. İlk drobu düşüren kişi olabilirim. Hiç bir taktiği yok, ama en çok NA sunucusunda dağıtılmış istatistiklere bakacak olursak satılan hesapların hepsi NA'dan açılma. Bunu deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı