1000 TL'ye klavye önerisi

• Konuyu başlatan askinm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 123
Bütçe
1000

askinm

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar merhaba şu an elimde 1000 TL var, acil klavye gerekiyor. Oyuncu klavyesi mekanik olması şart değil ama bu fiyata iyi bir indirimli mekanik varsa düşmüşse alabilirim. İkinci el sitesinden Apex 3 TKL bulmuştum 1000 TL'ye ama yine de buraya forum açmakta yarar var diye düşündüm. Bu paraya alınabilecek en iyi klavye nedir?

Arkadaşlar iyi akşamlar merhaba şu an elimde 1000 TL var, acil klavye gerekiyor. Oyuncu klavyesi mekanik olması şart değil ama bu fiyata iyi bir indirimli mekanik varsa düşmüşse alabilirim. İkinci el sitesinden Apex 3 TKL bulmuştum 1000 TL'ye ama yine de buraya forum açmakta yarar var diye düşündüm. Bu paraya alınabilecek en iyi klavye nedir?

GANKSENİNLE indirim koduyla 250 lira düşüyor. İşinizi hayliyle görür.

Bütçemin tamamını kullanıp mekanik almak istiyorum diyorsanız da bunu alın geçin.

Açıklamada yazmayı unuttum. Bana az sesli klavye gerekiyor. Malum yukarki odada babam yatıyor. Sesinden rahatsız olabilir. Bu klavye iş görür mü bu konuda da?

Red switchler sessiz hocam sorun olmaz ses konusunda.

Bu bütçede adam akıllı mekanik klavye yok maalesef, membran almanı yada ikinci ele yönelmeni öneririm.

Bu bütçede adam akıllı mekanik klavye yok maalesef, membran almanı yada ikinci ele yönelmeni öneririm.

Açıklamada yazmayı unuttum. Bana az sesli klavye gerekiyor. Malum yukarki odada babam yatıyor. Sesinden rahatsız olabilir. Bu klavye iş görür mü bu konuda da?

Membrane kadar sessiz olmaz ama mekanikler arasında yine sessiz kategorisine giriyor. YouTube'da ses testleri varsa dinleyip öyle satın alın.

Çok teşekkür ettim herkese. İyi akşamlar. Sipariş verdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı