FighterPilot Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 Merhabalar öncelikle, Valorant oyununa sahibim. Twitch'te yayıncılar bu oyunla ilgili drop yayınları yapıyorlar bende yapabilir miyim? Yoksa sadece Riot Games'in belli başlı yayıncılara verdiği hak mı bu?
Merhabalar öncelikle, Valorant oyununa sahibim. Twitch'te yayıncılar bu oyunla ilgili drop yayınları yapıyorlar bende yapabilir miyim? Yoksa sadece Riot Games'in belli başlı yayıncılara verdiği hak mı bu?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 22 Mayıs 2020 #2 Belli başlı bilindik yayıncılar dışında drop yayını yapılmıyor. Sanmam.
Fatolhout Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 172 22 Mayıs 2020 #3 Yapılıyor dostum dropları aç oyun olarak valorant seç otomatik açılacak (denendi).
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 22 Mayıs 2020 #4 Fatolhout dedi: Yapılıyor dostum dropları aç oyun olarak valorant seç otomatik açılacak (denendi). Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum ilginç. Ben belli başlı yayıncılar diye biliyordum.
Fatolhout dedi: Yapılıyor dostum dropları aç oyun olarak valorant seç otomatik açılacak (denendi). Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum ilginç. Ben belli başlı yayıncılar diye biliyordum.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.005 Çözümler 11 Yer Aydın 22 Mayıs 2020 #5 Lyrinx dedi: Bilmiyordum ilginç. Ben belli başlı yayıncılar diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Önceden öyleydi, yeni yayıncılara destek amaçlı yaptıklarını düşünüyorum iyi oldu bence.
Lyrinx dedi: Bilmiyordum ilginç. Ben belli başlı yayıncılar diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Önceden öyleydi, yeni yayıncılara destek amaçlı yaptıklarını düşünüyorum iyi oldu bence.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 22 Mayıs 2020 #6 2 Haziran'da oyun çıkıyor zaten. Fazla ilgi göreceğini sanmam.
FighterPilot Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #7 Fatolhout dedi: Yapılıyor dostum dropları aç oyun olarak valorant seç otomatik açılacak (denendi). Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapıldığını gösteren bir kaynak var mı ? Link atarsanız sevinirim. FighterPilot dedi: Hocam nasıl yapıldığını gösteren bir kaynak var mı ? Link atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Twitch ayarlarında dropları aktif ettim bu kadar sanırım teşekkürler hocam. Son düzenleme: 22 Mayıs 2020
Fatolhout dedi: Yapılıyor dostum dropları aç oyun olarak valorant seç otomatik açılacak (denendi). Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapıldığını gösteren bir kaynak var mı ? Link atarsanız sevinirim. FighterPilot dedi: Hocam nasıl yapıldığını gösteren bir kaynak var mı ? Link atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Twitch ayarlarında dropları aktif ettim bu kadar sanırım teşekkürler hocam.