AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #1 Valorant YouTube incelemelerine bakıyorumç 100 FPS falan alıyorlar benimle aynı özellikteki PC ama 40 50 düşüyor bende 60 FPS'ten.
Valorant YouTube incelemelerine bakıyorumç 100 FPS falan alıyorlar benimle aynı özellikteki PC ama 40 50 düşüyor bende 60 FPS'ten.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #11 AWSHİİ dedi: Güncel çalışmadığını şimdi öğrendim toz olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin Artı 0 Eksi
AWSHİİ dedi: Güncel çalışmadığını şimdi öğrendim toz olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin
KS KS AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #12 ThePentium dedi: Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ThePentium dedi: Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin Genişletmek için tıkla... Düzelmişmi ThePentium dedi: Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin Genişletmek için tıkla... Düzelmişmi Dosya Ekleri adsz.png 53,1 KB · Görüntüleme: 49 adsz.png 53,1 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 21 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
ThePentium dedi: Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ThePentium dedi: Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin Genişletmek için tıkla... Düzelmişmi ThePentium dedi: Temizleyin, halâ çalışmıyorsa Windows'u yeniden yükleyin Genişletmek için tıkla... Düzelmişmi
rebelle Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #13 AWSHİİ dedi: YANİ ÇOK anlamıyorum bu sıcaklık değerlerini ama şu an sadace Google açık Genişletmek için tıkla... Oyun içindeki sıcaklık değerlerini atarsanız daha faydalı bir bilgi olur bizim için. Artı 0 Eksi
AWSHİİ dedi: YANİ ÇOK anlamıyorum bu sıcaklık değerlerini ama şu an sadace Google açık Genişletmek için tıkla... Oyun içindeki sıcaklık değerlerini atarsanız daha faydalı bir bilgi olur bizim için.
A alonealways32 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 99 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #14 CPU ve GPU 70 dereceyi görmüyor detaylı stres testi dahi yaptım. Artı 0 Eksi