S Sakoo Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar GTX 1060 6 GB Ryzen5 2600 sisteme sahibim ve oyun içi ikisi de yüzde 20 30 kullanıyor hiçbir şekilde kullanımlarını arttıramadım help.
Arkadaşlar GTX 1060 6 GB Ryzen5 2600 sisteme sahibim ve oyun içi ikisi de yüzde 20 30 kullanıyor hiçbir şekilde kullanımlarını arttıramadım help.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.913 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Şubat 2021 #2 FPS Kaç? Eğer GPU yüzdesini arttırmak istiyorsan ayarları en yükseğe çek ve Bloom gibi ayarları etkinleştir. Artı 0 Eksi
FPS Kaç? Eğer GPU yüzdesini arttırmak istiyorsan ayarları en yükseğe çek ve Bloom gibi ayarları etkinleştir.
KS KS S Sakoo Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Eren AK dedi: FPS Kaç? Eğer GPU yüzdesini arttırmak istiyorsan ayarları en yükseğe çek ve Bloom gibi ayarları etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım etki eden bir şey yok yine GPU'nun 30'un üstüne çıktığını görmedim daha 140 150 arası FPS Artı 0 Eksi
Eren AK dedi: FPS Kaç? Eğer GPU yüzdesini arttırmak istiyorsan ayarları en yükseğe çek ve Bloom gibi ayarları etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım etki eden bir şey yok yine GPU'nun 30'un üstüne çıktığını görmedim daha 140 150 arası FPS
C Crawl4 Megapat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #4 Sakoo dedi: Hocam yaptım etki eden bir şey yok yine GPU'nun 30'un üstüne çıktığını görmedim daha 140 150 arası FPS Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdünüz mü ? Bende de aynı problem mevcut Artı 0 Eksi
Sakoo dedi: Hocam yaptım etki eden bir şey yok yine GPU'nun 30'un üstüne çıktığını görmedim daha 140 150 arası FPS Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdünüz mü ? Bende de aynı problem mevcut
KS KS S Sakoo Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 Crawl4 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü ? Bende de aynı problem mevcut Genişletmek için tıkla... hocam çözüm malesef oyun işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartı performans vermiyor kötü ekran kartın da olsa iyi bir işlemciyle fps çok çok artıyor bende işlemci aldım Artı 0 Eksi
Crawl4 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü ? Bende de aynı problem mevcut Genişletmek için tıkla... hocam çözüm malesef oyun işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartı performans vermiyor kötü ekran kartın da olsa iyi bir işlemciyle fps çok çok artıyor bende işlemci aldım