3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mayıs 2020 #1 Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor?
Çözüm Karamurselee 3 Mayıs 2020 khlestov dedi: Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında. Genişletmek için tıkla... Bence de corona durumu biterse inşallah millet evinden çıkıcak bir rahatlıycak Valorant Apex gibi olacak bence.
khlestov dedi: Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında. Genişletmek için tıkla... Bence de corona durumu biterse inşallah millet evinden çıkıcak bir rahatlıycak Valorant Apex gibi olacak bence.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 3 Mayıs 2020 #2 329112 dedi: Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Genişletmek için tıkla... Şansınıza düşüyor. Belirli bir süresi yok. Artı 0 Eksi
329112 dedi: Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Genişletmek için tıkla... Şansınıza düşüyor. Belirli bir süresi yok.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #3 329112 dedi: Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Genişletmek için tıkla... Valla bana herhalde bir ayda falan düşücek bir haftadır izliyorum düşüceği yok gibi Artı 0 Eksi
329112 dedi: Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Genişletmek için tıkla... Valla bana herhalde bir ayda falan düşücek bir haftadır izliyorum düşüceği yok gibi
KS KS 3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mayıs 2020 #4 sentiusz dedi: Şansınıza düşüyor. Belirli bir süresi yok. Genişletmek için tıkla... Yani her an düşebilir. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Şansınıza düşüyor. Belirli bir süresi yok. Genişletmek için tıkla... Yani her an düşebilir.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Mayıs 2020 #5 Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında Artı 0 Eksi
KS KS 3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mayıs 2020 #6 Karamurselee dedi: Valla bana herhalde bir ayda falan düşücek bir haftadır izliyorum düşüceği yok gibi Genişletmek için tıkla... İnşallah sanada bana da en kısa sürede düşer. Artı 0 Eksi
Karamurselee dedi: Valla bana herhalde bir ayda falan düşücek bir haftadır izliyorum düşüceği yok gibi Genişletmek için tıkla... İnşallah sanada bana da en kısa sürede düşer.
bahadiR^ Kilopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 831 Çözümler 6 3 Mayıs 2020 #7 Karamurselee dedi: Vallaha bana herhalde bir ayda falan düşecek bir haftadır izliyorum düşeceği yok gibi. Genişletmek için tıkla... İki tane düşürdüm. Artı 0 Eksi
Karamurselee dedi: Vallaha bana herhalde bir ayda falan düşecek bir haftadır izliyorum düşeceği yok gibi. Genişletmek için tıkla... İki tane düşürdüm.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #8 khlestov dedi: Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında. Genişletmek için tıkla... Bence de corona durumu biterse inşallah millet evinden çıkıcak bir rahatlıycak Valorant Apex gibi olacak bence. Artı 0 Eksi Çözüm
khlestov dedi: Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında. Genişletmek için tıkla... Bence de corona durumu biterse inşallah millet evinden çıkıcak bir rahatlıycak Valorant Apex gibi olacak bence.
KS KS 3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mayıs 2020 #9 bahadiR^ dedi: İki tane düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Oha Birşeyde sormak istiyorum yayını duraklatıp bıraksam olur mu yoksa izlemek zorunlumu. Artı 0 Eksi
bahadiR^ dedi: İki tane düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Oha Birşeyde sormak istiyorum yayını duraklatıp bıraksam olur mu yoksa izlemek zorunlumu.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 3 Mayıs 2020 #10 329112 dedi: Yani her an düşebilir. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi