3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mayıs 2020 #1 Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor?
Çözüm Karamurselee 3 Mayıs 2020 khlestov dedi: Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında. Genişletmek için tıkla... Bence de corona durumu biterse inşallah millet evinden çıkıcak bir rahatlıycak Valorant Apex gibi olacak bence.
khlestov dedi: Ben açık bıraktım 2. gün geldi, abartılan bir oyun bence çabuk unutulacaklar arasında. Genişletmek için tıkla... Bence de corona durumu biterse inşallah millet evinden çıkıcak bir rahatlıycak Valorant Apex gibi olacak bence.
2 252436 Hectopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #11 329112 dedi: Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Genişletmek için tıkla... 2 saat izleyince drop havuzuna düşüyorsun. Bana izlemiyorken düştü. Artı 0 Eksi
329112 dedi: Merhaba Twitch üzerinden Valorant düşürmek için kaç saat yayın izlemek gerekiyor ya da ne yapılırsa düşüyor? Genişletmek için tıkla... 2 saat izleyince drop havuzuna düşüyorsun. Bana izlemiyorken düştü.