Valorant DX10 desteği

İşletim sistemi
Windows 10

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Valorant'ı yüklediğimde DX11 feature level 10.00 is required to run the Engine hatası almıştım. DxDiag'dan baktım DirectX sürümü: 12 özellik seviyesi: 10 yazıyordu. Valorant araştırdığıma göre DX10 desteği çekmiş. Ben ekran kartımın bazı sürücülerini yüklemedim ondan kaynaklanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Valorant'ı yüklediğimde DX11 feature level 10.00 is required to run the Engine hatası almıştım. DxDiag'dan baktım DirectX sürümü: 12 özellik seviyesi: 10 yazıyordu. Valorant araştırdığıma göre DX10 desteği çekmiş. Ben ekran kartımın bazı sürücülerini yüklemedim ondan kaynaklanabilir mi?
Bazı ekran kartları güncellemeler ile DX sürümlerini arttırabiliyorlar. İsterseniz driver güncelleyip deneyebilirsiniz. Ama kesin DX 11 gelecek denmez tabi.

Sürücüler dxi geliştirse bile ekran kartınız Max DX10 olabilir.

Ben araştırdığımda oyun şu sürücüden sonra DX10 desteği çıkmış onları indirmedim zaten Max DX10 oyunda DX10 desteği çekti diye diyom ondan kaynaklanabilir mi?
Ekran kartınız nedir?

Yanlış anlama ama ben sadece ekran kartımın sürücülerini indirmedim diye kaynaklanabilir mi diye sormak istedim konuyu uzatmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı