Çözüldü Valorant "DX11 feature Level 10.0 is required" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hikmet61547

Femtopat
Daha fazla  
Hata ile ilgili önceden açılan konulardan bilgim var. Dolayısıyla yeni ekran kartı aldım DirectX12 destekli RX 550. Kasaya takım driver'lerini kurdum oyuna giriş yapmayı denediğimde hala Valorant DX11 hatası almaya devam ettim. Emin olmak için minimum gereksinimi DirectX11 olan bir başka oyunu da açmayı denedim ve sorunsuz açıldı. Valorant'ın da minimum gereksinimi DirectX 11. Benim ekran kartım 12 olduğu halde neden açamıyorum acaba?

Rapor alıp paylaşın bakalım. Başlıktaki soruna çözüm olmaz ama. DDU işlemini tekrar yapın, aşağıdaki rehbere bakarak. Sürücü olarak da verdiğim linkteki en güncel sürücüyü kurun.

Hocam sürücü kısmında Windows 10 64 Bit için bir önerilen var bir de isteğe bağlı var hangisini kurayım.

En güncelini yani 20.12.1 Optional olanı kurun. Sizin dedikleriniz arasından isteğe bağlı olan.

Rapor alıp paylaşın bakalım. Başlıktaki soruna çözüm olmaz ama. DDU işlemini tekrar yapın, aşağıdaki rehbere bakarak. Sürücü olarak da verdiğim linkteki en güncel sürücüyü kurun.

@Bora Dere hocam tekrardan hepsini denedim gene çözüm olmadı :(

Çok ilginç. Oyunu açamamanız, hele ki bu hatayı almanız için hiçbir gerekçe yok. Maalesef fikirler tükendi bende. İlk defa sizinki gibi bir durum görüyorum.

Çok ilginç. Oyunu açamamanız, hele ki bu hatayı almanız için hiçbir gerekçe yok. Maalesef fikirler tükendi bende. İlk defa sizinki gibi bir durum görüyorum.

@Bora Dere hocam gene de teşekkür ediyorum. Oyun attığım Ticket'ta bugün format atmamı önerdi. Onu deneyeceğim. Siz de temiz kurulum demiştiniz, umudum var.
@Bora Dere hocam gene de teşekkür ediyorum. Oyun attığım Ticket'ta bugün format atmamı önerdi. Onu deneyeceğim. Siz de temiz kurulum demiştiniz, umudum var.

@Bora Dere hocam size ulaşabileceğim bir Discord adresi var mı acaba?

Son düzenleme:
Özelden destek vermiyorum. Buradan yazabilirsiniz. Gerçi temiz kurulum bile çözmezse ne yapabilirim bilmiyorum ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı