Merhaba. YouTube'a içerik üretmek adına uzun uğraşlar harcadım. Bunun sonucunda da son videomu yayınladım. Grafiker tuttum. Kanalı baştan aşağı düzenledim. Daha kaliteli akıcı olsun diye yeni işlemci yeni ekran kartı aldım. Premiere Pro'yu crack yüklemiştim virüs girdi gittim lisans satın aldım. Bilgisayarıma format attım. Ama Allah'a şükür her şeyi rayına oturtturdum ve videomu da editledim. Sizce nasıl olmuş? Daha önce ki videolarım montaj olsun diye yapılmışlardı. Artık bu şekilde devam edeceğim. YouTube'da ki ülkem ABD. İngilizce konuşmamın sebebi odur. Yurt dışında daha büyüyeceğimi düşünerek böyle bir adım attım.
Videodaki oynanış gayet iyi ama edit çok sade olmuş ve şarkı ile çok da uyumlu olmamış. Daha fazla efekt vs koyarsan ve şarkı ile uyumlu editler çıkarırsan daha iyi olacağını düşünüyorum başarılar.
Kıymetli ve yetenekli olan hocam,
Headshot ata ata güzel bir aim örneği ortaya koymanız yanı sıra, içeriğe uygun ve vuruş hissi uyandıracak bir arka fon müziği seçmeniz içimi kamaştırmıştır.
Kıymetli ve yetenekli olan hocam,
Headshot ata ata güzel bir aim örneği ortaya koymanız yanı sıra, içeriğe uygun ve vuruş hissi uyandıracak bir arka fon müziği seçmeniz içimi kamaştırmıştır.
Videodaki oynanış gayet iyi ama edit çok sade olmuş ve şarkı ile çok da uyumlu olmamış. Daha fazla efekt vs koyarsan ve şarkı ile uyumlu editler çıkarırsan daha iyi olacağını düşünüyorum başarılar.
Amacım zaten sade olması. Şarkı ile uyumlu olması yeterli benim için. Göz çıkarmayacak kadar efekt eklenebilir biliyorum. İlerledikçe onlar da olacak inşallah. Yavaş yavaş öğreniyorum.
Amacım zaten sade olması. Şarkı ile uyumlu olması yeterli benim için. Göz çıkarmayacak kadar efekt eklenebilir biliyorum. İlerledikçe onlar da olacak inşallah. Yavaş yavaş öğreniyorum.
Ben kendimi bildim bileli FPS oynuyorum. 4. sınıfta vs okuldan direkt internet kafeye gidip CS 1.6 oynardım. Ama yaptığım bir video var türkçe. Liste dışına almıştım sana atayım şöyle. Adımları incelersen etkili olacaktır.