Valorant editi nasıl?

• Konuyu başlatan GoDd1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 364
Makaleler
5
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir edit yaptım. Keşke kalitesi daha iyi olsa ama bir türlü şöyle tam kalite video alamadım Valorant'ta. Sizce nasıl olmuş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle bir edit yaptım. Keşke kalitesi daha iyi olsa ama bir türlü şöyle tam kalite video alamadım Valorant'ta. Sizce nasıl olmuş?

Gayet güzel olmuş hocam.

Hocam güzel olmus. Ama bana göre ilk baştaki yazı fontu başka olabilirdi. Ve hocam editi nereden yaptınız?

Hocam color correction, flicker, yazı efekti, shake tarzı şeyler eklerseniz daha güzel olabilir.
Bu hali de bence güzel olmuş fakat daha iyisi olabilir.
Başarılar dilerim.

Hocam color correction, flicker, yazı efekti, shake tarzı şeyler eklerseniz daha güzel olabilir.
Bu hali de bence güzel olmuş fakat daha iyisi olabilir.
Başarılar dilerim.
Flicker ve shake eklemedim çünkü sonuçta bir oynanış var çok bozuyordu videoyu öyle fazla sallantı olunca. Color correction var videoda yazı efektini yeni bir tarzda deniyorum daha hazır olmadığından koymamıştım. Teşekkürler.

Flicker ve shake eklemedim çünkü sonuçta bir oynanış var çok bozuyordu videoyu öyle fazla sallantı olunca. Color correction var videoda yazı efektini yeni bir tarzda deniyorum daha hazır olmadığından koymamıştım. Teşekkürler.
Tutorial izliyor musunuz hocam,izliyorsanız hangi kanaldan izliyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı