Rexna Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #21 Jackson Muleka dedi: valoran edit yazmışsınız ya oyüzden dedim. Daha özenli bir şekilde yazarsanız daha iyi izlenme alır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardım için hocam w1llard dedi: Hocam twitor graph, editte yavaşlanıp birden hızlanması, twixtor graph'ı da hızlanma süresi gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.
Jackson Muleka dedi: valoran edit yazmışsınız ya oyüzden dedim. Daha özenli bir şekilde yazarsanız daha iyi izlenme alır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardım için hocam w1llard dedi: Hocam twitor graph, editte yavaşlanıp birden hızlanması, twixtor graph'ı da hızlanma süresi gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.
HanzoFerrari Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 612 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz Mühendis 5 Eylül 2022 #22 Ben beğendim.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.924 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Eylül 2022 #23 Rexna dedi: Teşekkürler yardım için hocam Bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Rexna dedi: Teşekkürler yardım için hocam Bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.