Valorant Ejder Vandal parasına değer mi?

Allah Allah altın 3 bunun için olağan bir rank galiba benkm karşıma geldi çünkü
Oyunda immortal ve radyant hariç her rankta oynadım. Salla hocam, denk gelir belki.
11-12 yaşında oyuncular nadiren de olsa denk geliyor fakat bomba kurmayı bilmeyen boş çocuklar değiller. Emin ol senden kat be kat iyi oynuyorlardır.

Oyunda immortal ve radyant hariç her rankta oynadım. Salla hocam, denk gelir belki.

Birader siz gerçek misiniz ya isim gücüm yok umurumda olmayan bir oyuna sallamak için yalan mı soylecegim?

11-12 yaşında oyuncular nadiren de olsa denk geliyor fakat bomba kurmayı bilmeyen boş çocuklar değiller. Emin ol senden kat be kat iyi oynuyorlardır.
Bu tarz çocuklar bronz altında yer alıyor genelde. Hani bazen ne yapacağına karar veremeyen çocuklar gümüşte de olabiliyor ama çoook nadiren. Zaten gümüş üzerinde bu tarz şeyleri bilmeyen insanlar boosted oluyorlar.

Rainbow Six'de Pass aldım sırf param araya gitmesin diye zoraki oynuyorum bir hevesle almayın eğer oynuyorsanız hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…