Belki troll yapıyordur. Ben altın eloda hiç böyle yapanları görmedim.Allah Allah altın 3 bunun için olağan bir rank galiba benkm karşıma geldi çünkü![]()
Belki troll yapıyordur. Ben altın eloda hiç böyle yapanları görmedim.Allah Allah altın 3 bunun için olağan bir rank galiba benkm karşıma geldi çünkü![]()
Vodafone olmasına gerek yok, uygulama ile yapılıyor.
Allah Allah altın 3 bunun için olağan bir rank galiba benkm karşıma geldi çünkü![]()
Oyunda immortal ve radyant hariç her rankta oynadım. Salla hocam, denk gelir belki.Allah Allah altın 3 bunun için olağan bir rank galiba benkm karşıma geldi çünkü![]()
Oyunda immortal ve radyant hariç her rankta oynadım. Salla hocam, denk gelir belki.
Anlatır mısınız nasıl oluyor?
Vodafone yanımdayı indirin kayıt olun arama kısmına Valorant yazın çıkıyor.
Bu tarz çocuklar bronz altında yer alıyor genelde. Hani bazen ne yapacağına karar veremeyen çocuklar gümüşte de olabiliyor ama çoook nadiren. Zaten gümüş üzerinde bu tarz şeyleri bilmeyen insanlar boosted oluyorlar.11-12 yaşında oyuncular nadiren de olsa denk geliyor fakat bomba kurmayı bilmeyen boş çocuklar değiller. Emin ol senden kat be kat iyi oynuyorlardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.