Valorant Ejder Vandal parasına değer mi?

Umurunda olmadığını bu konuya gelip "günün sonunda 11 yaşında bomba kurmayı bilmeyen çocuklar" diyerek belli ediyorsun hocam. Görebiliyorum.

Evet umurumda olmadığın kanıtı bu zaten hocam hala bir oyuna saatlerini gömdüğün için oyunu savunarak kendini avutuyorsun benim bakış açımdan ve tecrübelerimden oyun böyle neden bunu değiştirmeye calisyorsun forum burasi.

Oynayabileseler de alsalar keşke. Ne zaman yerde silah görsem skini var ama oyuncular leş. Beceremediği oyuna bu kadar para döken kitle yalnızca Valorant'ta var sanırım.
Ah şu insanların zevklerine ve isteklerine bir karışmasanız. Çok mu zor? Birileri pahalı fare alır, "Gereksiz, e sporcu mu olacaksın?". Pahalı telefon alır, "Ne gerek var ona? Şu da aynı işi görüyor.". Hayır anlam vermek çok zor benim için bu tarz cümlelere.

Reis bence 50 TL'ye sevdiğin ama çok sevdiğin bir Battle Pass al, nasıl seviceğini de anlamak için Battle Pass'in bitimine son 2 gün kala yeni Pass skinlerinin görüntüleri gelir ya bak baklalım yenisimi daha hoşuna gidiyor eskisi mi eğer yenisi ise sen eskisini sevmemişsindir alsan bile bir süre sonra sıkılcaksındır. Aynısını yenisinde de yap tabii ki ve oyun içi harcamaya fazla bütçe ayırmanı fazla tavsiye etmem onun yerine güzel oyunlar alabilirsin. Zaten KDV mi vergi mi ne eklenmiş VPlere fiyatları da yükselmiş kötü yani ejdere de 120 TL verilmez sonuçta tek silah tek skin.

hocam hala bir oyuna saatlerini gömdüğün için oyunu savunarak kendini avutuyorsun
Oyunun kitlesinin davranış şekline, mekaniklerine veya grafiklerine laf atıyor olsan sorun yok. Tüm oyunu kendi oynadığın kısıtlı bir tecrübeye dayanarak tanımlıyorsun. Kendimi avutmuyorum, çünkü avutacağım bir şey yok. Sen dünyanın en kötü oyunu da desen, oyunu yerlere de gömsen ben oynuyorum ve sıkılana kadar oynamaya devam edeceğim.

Senin oyunu oynayıp oynamaman umurumda değil hocam zaten eleştiri ve bakış açısı denilen şey budur sen kendi kısıtlı tecrubenden örnek verirsin başkası kendi tecrübesinden öbürü kendi tecrübesinden başkası trolleyen adam görmedi diye bende görmemiş olmuyorum ben kendi bakış açımdan anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…