Sorun tamamen kişisel benim gözüme iğrenç geliyor o skin ama üstteki bir arkadaş bayılıyormuş. Sorduğun soru çok saçma yani amacım toxiclik yapmak değil sırf yazmak için yazmış olduğun o kadar belli ki. Satın alacağın şeye kendin karar verirsin onu aldıktan sonra nasıl bir maddi durumun içine gireceğine eğer o skini aldıktan sonra kuru ekmek dişleyeceksen alma eğer çok sorun olmayacaksa al tabi eğer beğendiysen yani ne dememizi bekliyorsun? küçük çocuk musunToxiclik yapmana gerek yok kullananlara soruyorum değer mi diye beğenmiyorsan konuyu geçebilirsin konu açarken kimseye sormak zorunda değilim ?
Olur![]()
Merhabalar, kısa ve net soru. Mağazama ejder vandal düştü, 130 TL verilir mi sizce? Maddi durum çok iyi değil.
Sorun tamamen kişisel benim gözüme iğrenç geliyor o skin ama üstteki bir arkadaş bayılıyormuş. Sorduğun soru çok saçma yani amacım toxiclik yapmak değil sırf yazmak için yazmış olduğun o kadar belli ki. Satın alacağın şeye kendin karar verirsin onu aldıktan sonra nasıl bir maddi durumun içine gireceğine eğer o skini aldıktan sonra kuru ekmek dişleyeceksen alma eğer çok sorun olmayacaksa al tabii eğer beğendiysen yani ne dememizi bekliyorsun? Küçük çocuk musun?
Merhabalar, kısa ve net soru. Mağazama ejder vandal düştü, 130 TL verilir mi sizce? Maddi durum çok iyi değil.
Maddi durum çok iyi değil.
Kostümleri alan arkadaşlarındır tahminimce, aldıktan sonra değmez diyecekleri hali yok boş bir şeye 120 lira veriyorlar sonuçta.Oyunla zerre alakam yok. Ama oynayan arkadaşlarım değer olduğu görüşünde.
Silahın güzel görünsün, saçın şekilli dursun falan diye oyun içi alınan şeyleri pek desteklemiyorum. Durumunuz da yoksa çok saçma bir fikir.Merhabalar, kısa ve net soru. Mağazama ejder vandal düştü, 130 TL verilir mi sizce? Maddi durum çok iyi değil.
Kostümleri alan arkadaşlarındır tahminimce, aldıktan sonra değmez diyecekleri hali yok boş bir şeye 120 lira veriyorlar sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.