Valorant ejdere para verilir mi?

Toxiclik yapmana gerek yok kullananlara soruyorum değer mi diye beğenmiyorsan konuyu geçebilirsin konu açarken kimseye sormak zorunda değilim ?

Olur :D
Sorun tamamen kişisel benim gözüme iğrenç geliyor o skin ama üstteki bir arkadaş bayılıyormuş. Sorduğun soru çok saçma yani amacım toxiclik yapmak değil sırf yazmak için yazmış olduğun o kadar belli ki. Satın alacağın şeye kendin karar verirsin onu aldıktan sonra nasıl bir maddi durumun içine gireceğine eğer o skini aldıktan sonra kuru ekmek dişleyeceksen alma eğer çok sorun olmayacaksa al tabi eğer beğendiysen yani ne dememizi bekliyorsun? küçük çocuk musun

Sorun tamamen kişisel benim gözüme iğrenç geliyor o skin ama üstteki bir arkadaş bayılıyormuş. Sorduğun soru çok saçma yani amacım toxiclik yapmak değil sırf yazmak için yazmış olduğun o kadar belli ki. Satın alacağın şeye kendin karar verirsin onu aldıktan sonra nasıl bir maddi durumun içine gireceğine eğer o skini aldıktan sonra kuru ekmek dişleyeceksen alma eğer çok sorun olmayacaksa al tabii eğer beğendiysen yani ne dememizi bekliyorsun? Küçük çocuk musun?

Sen konuyu hala anlamamışsın en iyisi bence yazma son kez daha söyleyim tavsiye almaktı amacım kullanışlı mı değer mi pişman olur muyum diye yazmak için yazsaydım bir sen akıllı olup farkederdin yani yazan 30 kişi farkedememiş öyle mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı