Valorant ekran bir anda siyah oluyor

Arkadaşlar yeni monitör değiştirdim monitörden kaynaklı olma ihtimalinden çok korkuyorum.
Valorant oynarken bir anda Alt Tab'a inermiş gibi siyah oluyor ve 2-3 saniyeye geliyor.
Bu sabah konu açmıştım Valorant'ın kasmasıyla ilgili.
Config ayarı yaptım ondan sonra ondan olabilir mi?
Çünkü yapmadan önce hiç böyle olmamıştı.
Sabahtan beri 3 kere yaşadım bu durumu.

Arkadaşlar yeni monitör değiştirdim monitörden kaynaklı olma ihtimalinden çok korkuyorum.
Valorant oynarken bir anda Alt Tab'a inermiş gibi siyah oluyor ve 2-3 saniyeye geliyor.
Bu sabah konu açmıştım Valorant'ın kasmasıyla ilgili.
Config ayarı yaptım ondan sonra ondan olabilir mi?
Çünkü yapmadan önce hiç böyle olmamıştı.
Sabahtan beri 3 kere yaşadım bu durumu.
Sil yükle :D

Valorant dışında hiçbir şeyde ekran bu şekilde gitmemişti acaba sorun valoranttamı monitördemi çok korkuyorum.
Belki şansa 3 üde Valorant'ta olmuştur ama 2 saattir falan Minecraft oynuyorum hiç olmadı orada.
Display Port kablosunun monitöre bağlanan kısmını çok ufak bastırınca tık diye ses geldi sanırım kablo yamukmuş.
Tekrar olursa bilgi veririm.
Arkadaşlar aynı olayı csgodada yapıyor.
Monitörle ilgili bir sıkıntı olabilir.
Bu sabah önceden kapamış olduğum cbpyi açmıştım onu kapayacağım.

Son düzenleme:
Valorant dışında hiçbir şeyde ekran bu şekilde gitmemişti acaba sorun valoranttamı monitördemi çok korkuyorum.
Belki şansa 3 üde Valorant'ta olmuştur ama 2 saattir falan Minecraft oynuyorum hiç olmadı orada.
Display Port kablosunun monitöre bağlanan kısmını çok ufak bastırınca tık diye ses geldi sanırım kablo yamukmuş.
Tekrar olursa bilgi veririm.
Arkadaşlar aynı olayı csgodada yapıyor.
Monitörle ilgili bir sıkıntı olabilir.
Bu sabah önceden kapamış olduğum cbpyi açmıştım onu kapayacağım.
Sil yükle dostum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı