GeForce NOW Ultimate pakette görüntü çok kötü

Aztrocat

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Rust oynamaya başladım. Laptopum olduğundan dolayı çok FPS ve çökme hataları alıyordum. Bu sebepten GeForce NOW Ultimate aldım. Ama şöyle bir sorun var ekran çamur gibi gözüküyor. İnternet hızım gayet yüksek ayarları da GeForce NOW üzreinden yaptım 2K 100Mbps seçtim. Düşük ağ koşullarını da kaldırdım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözemezsin, çözemeyeceksin. GAME+ ile iletişime geçmeye çalışacaksın ama geçemeyeceksin. Uzun uğraşlar sonucu mailine biri dönecek ve sorun nedir diyecek, açıklayacaksın cevap vermeyecek. Şans eseri biri cevap versede sorunu çözemeyecekler. Çünkü onlar da bilmiyor. Siz bir süre oynamaya çalışacaksınız ama iyice sinir olacaksınız. En sonunda bilgisayar almaya karar vereceksiniz. Bilgisayar aldıktan sonra onlara verdiğiniz 3 kuruş paraya bile pişman olacaksınız.
Şaka bir yana GeForce NOW ile Rust oynanmaz hocam. Hiç zorlama kendini. 2 sene boyunca denedim ben her seferinde bir sorun vardı. Hikayeli oyunlar belki oynanır ama Rust çok zor.

Çözemezsin, çözemeyeceksin. GAME+ ile iletişime geçmeye çalışacaksın ama geçemeyeceksin. Uzun uğraşlar sonucu mailine biri dönecek ve sorun nedir diyecek, açıklayacaksın cevap vermeyecek. Şans eseri biri cevap versede sorunu çözemeyecekler. Çünkü onlar da bilmiyor. Siz bir süre oynamaya çalışacaksınız ama iyice sinir olacaksınız. En sonunda bilgisayar almaya karar vereceksiniz. Bilgisayar aldıktan sonra onlara verdiğiniz 3 kuruş paraya bile pişman olacaksınız.
Şaka bir yana GeForce NOW ile Rust oynanmaz hocam. Hiç zorlama kendini. 2 sene boyunca denedim ben her seferinde bir sorun vardı. Hikayeli oyunlar belki oynanır ama Rust çok zor.

Hocam dönüşün için çok teşekkür ederim. Zamanında işimi gördüğü için tekrar işimi görür diye denemek istedim ama şansımıza küselim. Acaba buna benzer daha iyi bir program var mı? Yoksa genel olarak Rust bu tarz bir platformda mı oynanmaz.

Vallahi ben GeForce NOW harici denemedim. Rust destekli başka program var mı bilmiyorum açıkçası. Biraz para biriktirip sağlam bir bilgisayar topladım oyun oynamak neymiş şimdi anladım. 2 senedir GeForce NOW kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı