Valorant ekran kartını kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

behzat_c

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2020
Mesajlar
893
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant indireyim dedim. Girdim oyuna 1 FPS alıyorum, resmen bir yere basıyorum 10 saniye sonra tepki veriyor. Sonra görev yöneticisini diğer ekranda açtım. Hiç ekran kartını kullanmıyor. Ekran kartıyla başlattım oyunu. Sonuç aynı. Sonra fark ettim ki Alt+Tab'da ekran kartını kullanıyor. Oyun içi girince kullanmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Laptop kullanıyorum sürücüler güncel.
 
O sistemle zaten zor oynatır hele ki Windows 10 ise RAM faciasından ölür oyun.

Arkadaşım öncelikle merhaba, ondan kat kat kötü bilgisayarım var fakat rahatlıkla oynatıyor 60 FPS olarak. Bilmediğiniz konular üzerine lütfen yorum yapmayınız HDD sıkıntılı olsa oyuna 4 FPS'ye kadar düşürmez.Lütfen yorumumu bir ukelalık olarak görmeyin sadece yanlış yönlendirmenizi söylüyorum 2. ekran kartını işleme tabii tutmadıgından dolayı oyunda 1 fps alıyor.
 
Arkadaşım öncelikle merhaba, ondan kat kat kötü bilgisayarım var fakat rahatlıkla oynatıyor 60 FPS olarak. Bilmediğiniz konular üzerine lütfen yorum yapmayınız HDD sıkıntılı olsa oyuna 4 FPS'ye kadar düşürmez. Lütfen yorumumu bir ukelalık olarak görmeyin sadece yanlış yönlendirmenizi söylüyorum 2. ekran kartını işleme tabii tutmadıgından dolayı oyunda 1 FPS alıyor.

Nasıl düzeltiriz o durumu?
 

Geri
Yukarı