Valorant'ı açıyorum ve ekran sıkışıyor, yani daralıyor, yazılar okunmuyor.
Fare imlecini sadece monitörün üst kısmında oynatabiliyorum, alt kısmında oynatamıyorum.
Çözümü var mıdır?
Sisteminiz Valorant oynamak için yetersiz. İleride bir işlemci yükseltmesi yaparsanız Valorantı sorunsuz oynayabilirsiniz. Bu yaşadığınız sorunların ana sebebi budur.
Sisteminiz Valorant oynamak için yetersiz. İleride bir işlemci yükseltmesi yaparsanız Valorant'ı sorunsuz oynayabilirsiniz. Bu yaşadığınız sorunların ana sebebi budur.
Bende de Intel Core 2 Duo E4500 vardı, yani halinizden en iyi ben anlarım. O sistemde ben de Valorant'ı açamamıştım. İşlemci odaklı bir oyun olduğu için böyle olması normal geliyor bana. Sonra yeni sistem alınca sorunsuz bir şekilde oynayabildim.
Eğer bilgisayarınızın soğutması çok çok iyi ise işlemciye overclock yapın. Bu arada o işlemci laptop işlemcisi mi bilmiyorum. Eğer öyle ise söyleyin sileyim mesajımı.
Bende de Intel Core 2 Duo E4500 vardı, yani halinizden en iyi ben anlarım. O sistemde ben de Valorant'ı açamamıştım. İşlemci odaklı bir oyun olduğu için böyle olması normal geliyor bana. Sonra yeni sistem alınca sorunsuz bir şekilde oynayabildim.
Eğer bilgisayarınızın soğutması çok çok iyi ise işlemciye overclock yapın. Bu arada o işlemci laptop işlemcisi mi bilmiyorum. Eğer öyle ise söyleyin sileyim mesajımı.