aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 625 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #1 Merhaba, arkadaşımı boostlamam gibi bir şey lazım. Yani Boost değil de onun hesabında oynuyorum sayalım. O düşük elo, ben yüksek. Arada sıkılınca giriyorum, 4-5 maç 30-10 falan gidiyorum. Fazla olmasın diye ban yer miyim? Yeni reportda geldi ya. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2025
Merhaba, arkadaşımı boostlamam gibi bir şey lazım. Yani Boost değil de onun hesabında oynuyorum sayalım. O düşük elo, ben yüksek. Arada sıkılınca giriyorum, 4-5 maç 30-10 falan gidiyorum. Fazla olmasın diye ban yer miyim? Yeni reportda geldi ya.
Çözüm Gereksiz Eleman 22 Ekim 2025 Yeme ihtimaliniz var. Sonuçta yaptığınız şey kurallara aykırı, hatta boostlamasanız sadece hesabına girseniz bile var. Hesap paylaşımı yasak.
Yeme ihtimaliniz var. Sonuçta yaptığınız şey kurallara aykırı, hatta boostlamasanız sadece hesabına girseniz bile var. Hesap paylaşımı yasak.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 23 Ekim 2025 #11 aidenzw dedi: Ne zaman oldu bu? Yeni rapor geldikten sonra mı? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık altı ay önce. Artı 0 Eksi
aidenzw dedi: Ne zaman oldu bu? Yeni rapor geldikten sonra mı? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık altı ay önce.