- Makaleler
- 4
Keleş 2.Rankın nedir?
Keleş 2.Rankın nedir?
Normalde başka bir şey yazacaktım da şimdi konu kopar CS:GO vs Valorant'a döner yazmayacağımKeleş 2.
Senin rankın nedir? CS:GO vs Valorant'a dönsün olay, akşam akşam zaman verecek bir iş çıkar bana, güzel olur.Normalde başka bir şey yazacaktım da şimdi konu kopar CS:GO vs Valorant'a döner yazmayacağım. Bir de artık şu oyunları karşılaştırmayın gına geldi
.
Hocam 15 yoldaş maçı kazanıp rankınızın aynı durması imkansız 0 kill almıyor iseniz.15 yoldaş maçı kazanıyorum rank aynı. 3 yoldaş maçı kaybediyorum rank düştüm. Bu adamlıksa Valorant adamın dibidir. 75 yoldaş galibiyetim var ve nova 1 rankım var. Bu mu adamlık?
Keleş 2. Konu sahibi için dedim ama sen bilirsin.Senin rankın nedir? CS:GO vs Valorant'a dönsün olay, akşam akşam zaman verecek bir iş çıkar bana, güzel olur.
Şey ben sana yalan söyledim, Keleş 2'ydim de, rank düştümKeleş 2. Konu sahibi için dedim ama sen bilirsin.
Ne alaka anlamadım?Açtığınız konuların 1 tanesi bile akıl, mantık işi değil.
0 kill almıyorum tabii şaka mı bu?Senin rankın nedir? CS:GO vs Valorant'a dönsün olay, akşam akşam zaman verecek bir iş çıkar bana, güzel olur.
Hocam 15 yoldaş maçı kazanıp rankınızın aynı durması imkansız 0 kill almıyor iseniz.
CS:GO kalmadı artık dostum kabullenmelisin.Valorant, CS:GO ile kıyaslanamaz. Birisi gerçek dünya, öbürü hayaller alemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.