Valorant envanter değerlendirmesi

Hocam tamam sakin olun ya :D ben hemen alacağımı söylemedim size sordum tamam o zaman bazı silahları kaldırır CS'de de envanter dizmeyi düşünüyorum zaten de bıçak fiyatları malum gördüğünüz üzere Talon veya M9 beğeniyorum ben ama fiyatı görünce dedim ben Valorant'a eğileyim o da pahalıya patladı.

Hocam bu parayla gidip CS2 için envanter dizseniz, hem para olarak -büyük ihtimalle- kar edersiniz hem de sıkılınca oyundan satarsınız. Başka şeyler alırsınız. Bu kadar para değer mi hocam?
Evet hocam, mis gibi bıçağı çeker, güzelinden de rifle alır, geriye kalan parayla da kapsüllere abanırım.

Kasalar kumar olduğundan açasım gelmiyor zaten o kadar günahım varken daha büyükleri eklenmesin (umarım cümle yanlış anlaşılmaz)

Hocam tamam sakin olun ya :D ben hemen alacağımı söylemedim size sordum tamam o zaman bazı silahları kaldırır CS'de de envanter dizmeyi düşünüyorum zaten de bıçak fiyatları malum gördüğünüz üzere Talon veya M9 beğeniyorum ben ama fiyatı görünce dedim ben Valorant'a eğileyim o da pahalıya patladı.
Hocam 8K parayı görünce istemeden yazık dedim. Valorant hesapları satışında değerinin biraz daha altında satılıyor.

Para veriyorsun şansına ne çıkarsa bu kumar hem de batmak var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı