Valorant envanteri hiç dolu gibi gözükmüyor

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle iyi akşamlar. Şimdi girip bir Valorant hesabıma baktım da yani birkaç skin harici genel olarak ana skinlerde skinim var fakat bana envanter çok boş gibi gözüküyor. Bilmiyorum yani renkli skin falan mı lazım biraz daha ama almak için VP de var yani ne eksiğim var? Önerilerinizi vs. bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• 1732730371886.png
    1732730371886.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Skinler siyah temalı olduğu için öyle hissediyorsun bence, yarısından fazlası animasyonlu skinler. Daha renkli paketler almayı deneyebilirsin.

Merhaba öncelikle iyi akşamlar. Şimdi girip bir Valorant hesabıma baktım da yani birkaç skin harici genel olarak ana skinlerde skinim var fakat bana envanter çok boş gibi gözüküyor. Bilmiyorum yani renkli skin falan mı lazım biraz daha ama almak için VP de var yani ne eksiğim var? Önerilerinizi vs. bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Genellikle sakinlerim siyah temalı oldugu için çok Basic gözüküyor bence güzel duruyor ama sende kömür skinleri gibi gözüktüğü in öyle geliyor renkli skinler falan alırsanda güzel durabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam op skini alın şahsen köken kullanıyorum gayet iyi ve hesabı dolu gösteriyor.

Ben dostun değilim senin. Profil resmine bakılırsa sende bir psikoloğa görün yavrum.

Yavrum? Adam sana parasını nerede harcayacağını sormamış neden boş görünüyor demiş gelmişsin Valorant'a harcayacağına kendine harca demişsin ister yakar ister çöpe atar yardım edeceksen et etmeyeceksen etme

Yavrum? Adam sana parasını nerede harcayacağını sormamış neden boş görünüyor demiş gelmişsin Valorant'a harcayacağına kendine harca demişsin ister yakar ister çöpe atar yardım edeceksen et etmeyeceksen etme
Ben kendi düşüncemi söyledim. Gelip bana burada psikoloğa falan görün diye laf atan sensin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı