Valorant FPS 60'a sabitleniyor

804177

Decapat
Merhaba, bilgisayarımı şarjdan çıkarınca FPS 60'a sabitleniyor. V-Sync açık değil, ekran yenileme hızımı 165 yaptım gene FPS 60'larda dolaşıyor. Güç yönetimini en yüksek performansa çektim yine şarjdan çıkarınca FPS 60'larda dolaşıyor. Şarja taktığımda ise FPS 350'lerde. Ne yapmalıyım? Şarjda kullanınca bataryanin ömrü gidiyor diye duydum. Bu yüzden şarjda çok kullanmak istemiyorum.

FPS sınırı büyük ihtimalle açık.

Merhaba, bilgisayarımı şarjdan çıkarınca FPS 60'a sabitleniyor. V-Sync açık değil, ekran yenileme hızımı 165 yaptım gene FPS 60'larda dolaşıyor. Güç yönetimini en yüksek performansa çektim yine şarjdan çıkarınca FPS 60'larda dolaşıyor. Şarja taktığımda ise FPS 350'lerde. Ne yapmalıyım? Şarjda kullanınca bataryanin ömrü gidiyor diye duydum. Bu yüzden şarjda çok kullanmak istemiyorum.
Laptoplarda güç tasarrufu için yapılıyor diye biliyorum.

Bunun çözümü yok mu şimdi?

Nasıl kapatabilirim?

Sağ altta pil simgesi var en yüksek performans alırsanız çözülme ihtimali mevcut pil ayarlarından yapmışsınız zaten.

Bunun çözümü yok mu şimdi?

Nasıl kapatabilirim?
Oyunun ayarlarında grafik kısmına girince pil kullanırken sabit fps ayarını kapatarak fps sınırını kapatabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı