Çözüldü Valorant FPS 75'e sabitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

hawlisuri

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
256gb
Ekran kartı
amd r7 series 240
Merhaba arkadaşlar ben Valorant'ta sabit durduğum zaman 75 sabit de kalıyor fakat kafamı veya da ajanımı hareket ettirince 100 ya da daha fazla FPS'e çıkıyor 75'e sabitlenmesin. Çözümünü bilen biri var mıdır acaba? Ayarlarımda letterbox kullanıyorum FPS sabitleme kapalı ve grafik kalitesinde sadece çok izlekli görselleştirme açık diğerleri düşükte. Ekran kartım AMD R7 series 240 4 GB RAM ise 8 GB monitörüm 120 Hz ve önceden de 123-140 FPS rahat alıyordum.

Merhaba arkadaşlar ben Valorant'ta sabit durduğum zaman 75 sabit de kalıyor fakat kafamı veya da ajanımı hareket ettirince 100 ya da daha fazla FPS'e çıkıyor 75'e sabitlenmesin. Çözümünü bilen biri var mıdır acaba? Ayarlarımda letterbox kullanıyorum FPS sabitleme kapalı ve grafik kalitesinde sadece çok izlekli görselleştirme açık diğerleri düşükte. Ekran kartım AMD R7 series 240 4 GB RAM ise 8 GB monitörüm 120 Hz ve önceden de 123-140 FPS rahat alıyordum.
İşlemci nedir? Merak ettim.

DDU ile sil yeniden kur.

Deneyeyim.

İşlemci nedir? Merak ettim.
resim_2024-02-07_181606559.png

Driveri tekrar yüklüyorum umarım öncekiler gibi hata vermez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı