Valorant FPS Düşme Sorunu

yigitfahris

Decapat
Öncelikle merhaba benim sıkıntım şu ki ilk çıktığından beri valorant oynayan birisiyim ve son 1-1.5 hafta önceye kadar hiçbir sorun yoktu ancak son 1 haftadır çok aşırı drop yemeye başladım
Bunun sebebi muhtemelen ram yüzünden +%95 kullanılıyor ama önceden de böyleydi ve drop yemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Yeni ram su an için alamam önceden belirteyim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz?
Gtx 750
i3 2100
4 GB 1333 Mhz Ram
150 fps falan beklemiyorum öncelikle söyleyeyim ama 10 fpsyr düşücek kadar da kötü olduğunu sanmıyorum.
Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntım yok GTA V i bile oynayabiliyorum sadece ilk girdiğimde arabayla şehri dolaşırken anlık 1 2 saniyelik takılmalar oluyor 10 dk sonra şehri iyice dolaştıktan sonra geçiyor online'dan bahsediyorum. İkisi arasındaki tek fark Valorant C diskine kurulu windowsun kurulu olduğu disk. GTA V ve diğer oyunlar D Diskine Kurulu. C Diskimde de sıkıntım var hiçbir şey açık değilken bile zaman zaman %100 kullanılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…