Valorant FPS Düşme Sorunu

yigitfahris

Decapat
Öncelikle merhaba benim sıkıntım şu ki ilk çıktığından beri valorant oynayan birisiyim ve son 1-1.5 hafta önceye kadar hiçbir sorun yoktu ancak son 1 haftadır çok aşırı drop yemeye başladım
Bunun sebebi muhtemelen ram yüzünden +%95 kullanılıyor ama önceden de böyleydi ve drop yemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Yeni ram su an için alamam önceden belirteyim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz?
Gtx 750
i3 2100
4 GB 1333 Mhz Ram
150 fps falan beklemiyorum öncelikle söyleyeyim ama 10 fpsyr düşücek kadar da kötü olduğunu sanmıyorum.
Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntım yok GTA V i bile oynayabiliyorum sadece ilk girdiğimde arabayla şehri dolaşırken anlık 1 2 saniyelik takılmalar oluyor 10 dk sonra şehri iyice dolaştıktan sonra geçiyor online'dan bahsediyorum. İkisi arasındaki tek fark Valorant C diskine kurulu windowsun kurulu olduğu disk. GTA V ve diğer oyunlar D Diskine Kurulu. C Diskimde de sıkıntım var hiçbir şey açık değilken bile zaman zaman %100 kullanılıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı