M Mustafa Fıstıkçı Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 139 1 Temmuz 2020 #1 Normalde Valorant'ı 200-250 FPS'te oynuyorum fakat son zamanlarda bir anda FPS'im düşüp düşüp geri yükseliyor. Drop yiyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Oyunu oynayasın kalmadı.
Normalde Valorant'ı 200-250 FPS'te oynuyorum fakat son zamanlarda bir anda FPS'im düşüp düşüp geri yükseliyor. Drop yiyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Oyunu oynayasın kalmadı.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 1 Temmuz 2020 #2 Başka oyunlarda yaşıyor musunuz? Şu günlerde çok Valorant FPS düşüşü konusu açılıyor. Oyundan olabileceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Başka oyunlarda yaşıyor musunuz? Şu günlerde çok Valorant FPS düşüşü konusu açılıyor. Oyundan olabileceğini düşünüyorum.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #3 ben nvidia dan ekran kartımı güncelediğimde fps yarı yarıya düştü sistem geri yükleme yaptım çözüldü Artı 0 Eksi
0 0rganic0 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 3 1 Temmuz 2020 #4 RAM kaç gb? şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et fps drop 4gb'tan 8gb yükselttikten sonra düzelmiş video sahibinde. Artı 0 Eksi
RAM kaç gb? şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et fps drop 4gb'tan 8gb yükselttikten sonra düzelmiş video sahibinde.
KS KS M Mustafa Fıstıkçı Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 139 1 Temmuz 2020 #5 memorishy dedi: Başka oyunlarda yaşıyor musunuz? Şu günlerde çok Valorant FPS düşüşü konusu açılıyor. Oyundan olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır başka oyunlarda hiçbir şekilde olmuyor sadece Valorant'ta. Artı 0 Eksi
memorishy dedi: Başka oyunlarda yaşıyor musunuz? Şu günlerde çok Valorant FPS düşüşü konusu açılıyor. Oyundan olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır başka oyunlarda hiçbir şekilde olmuyor sadece Valorant'ta.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 1 Temmuz 2020 #6 Bende de var oyunla alakalı bence ve ayarlardan FPS kısıtla seçeneklerini kapatın ve istemci FPS'ini 100'e çekin. Artı 0 Eksi
Bende de var oyunla alakalı bence ve ayarlardan FPS kısıtla seçeneklerini kapatın ve istemci FPS'ini 100'e çekin.
KS KS M Mustafa Fıstıkçı Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 139 1 Temmuz 2020 #7 0rganic0 dedi: RAM kaç GB? Şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS düşmesi 4 GB'tan 8 GB yükselttikten sonra düzelmiş video sahibinde. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda RAM 16 GB. 283156 dedi: Bende de var oyunla alakalı bence ve ayarlardan FPS kısıtla seçeneklerini kapatın ve istemci FPS'ini 100'e çekin. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle çünkü eskiden olmuyordu bir anda olmaya başladı 283156 dedi: Bende de var oyunla alakalı bence ve ayarlardan FPS kısıtla seçeneklerini kapatın ve istemci FPS'ini 100'e çekin. Genişletmek için tıkla... İstemci fpsinden kastettiğini bulamadım da yardımcı olur musun. FPS'i kısıtlasam bile oluyor ne yapmalıyım. Son düzenleme: 1 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
0rganic0 dedi: RAM kaç GB? Şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS düşmesi 4 GB'tan 8 GB yükselttikten sonra düzelmiş video sahibinde. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda RAM 16 GB. 283156 dedi: Bende de var oyunla alakalı bence ve ayarlardan FPS kısıtla seçeneklerini kapatın ve istemci FPS'ini 100'e çekin. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle çünkü eskiden olmuyordu bir anda olmaya başladı 283156 dedi: Bende de var oyunla alakalı bence ve ayarlardan FPS kısıtla seçeneklerini kapatın ve istemci FPS'ini 100'e çekin. Genişletmek için tıkla... İstemci fpsinden kastettiğini bulamadım da yardımcı olur musun. FPS'i kısıtlasam bile oluyor ne yapmalıyım.
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #8 Oyundan kaynaklı olabilir.Son zamanlarda tüm forumlarda buna benzer konular açılıyor. Artı 0 Eksi