Valorant FPS nasıl arttırılır?

ihtiyarım

Femtopat
Daha fazla  
merhaba arkadaşlar,

Valorant oynarken bazı FPS sorunlarıyla karşılaşıyorum ve çözüm arıyorum. Grafik ayarlarını en düşük seviyeye çeksem de, en yüksek ayarlara çeksem de FPS değerlerim aynı kalıyor. 280 Hz monitörümü tam verimle kullanamıyorum ve FPS değerlerim 190-240 aralığında seyrediyor.

benimle aynı sisteme sahip olan arkadaşlarım 300 FPS'nin altına düşmüyorlar ve bilgisayarımı alalı çok uzun süre olmadı.

RAM : 16384MB RAM
SSD veya HDD modeli : CT1000P3PSSD8 1 TB M2
Ekran kartı : NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8GB
Anakart : H610M-HVS/M.2 R2.0

İşlemci : İ5-12400F 2.50 GHz

merhaba arkadaşlar,

Valorant oynarken bazı FPS sorunlarıyla karşılaşıyorum ve çözüm arıyorum. Grafik ayarlarını en düşük seviyeye çeksem de, en yüksek ayarlara çeksem de FPS değerlerim aynı kalıyor. 280 Hz monitörümü tam verimle kullanamıyorum ve FPS değerlerim 190-240 aralığında seyrediyor.

benimle aynı sisteme sahip olan arkadaşlarım 300 FPS'nin altına düşmüyorlar ve bilgisayarımı alalı çok uzun süre olmadı.

RAM: 16384MB RAM.
SSD veya HDD modeli: CT1000P3pssd8 1 TB M.2
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB.
Anakart: H610M-HVS/M.2 r2.0

işlemci: i5-12400F 2.50 GHz

İşlemçin ısınıp frekans kısıyor olabilir MSI Afterburner'dan bize kullanım sıçalık değerlerini paylaşır mısınız arkada açık olan uygulamaları kapamanı tavsiye ediyorum.

Ekran kartı sürücünüz güncel olmayabilir. NVIDIA App ile sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.
güncel

Grafik ayarlarını değiştir.
tüm ayarları denedim

İşlemçin ısınıp frekans kısıyor olabilir MSI Afterburner'dan bize kullanım sıçalık değerlerini paylaşır mısınız arkada açık olan uygulamaları kapamanı tavsiye ediyorum.
atıcam

Ekran Görüntüsü (5).png

Son düzenleme:
bir sorun gözükmüyor bu sadece valorantamı yoksa bütün oyunlardamı oluyor bazen valorant böyle saçmalıklar olabiliyor benden daha iyi sisteme sahip arkadaşım benden 150 fps altında oldugu oluyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı