Valorant FPS stabil değil

Anlamamışsın kardeşim optimizasyonun kötü olmasını sağlayan kim? Niye duzeltmiyorlar? İkinci olarak GTX 850M laptopumda BIOS güncellemesi sonrası 30 FPS düştü ve satmak zorunda kaldım benim demek istediğim sadece tek oyunla ilgili değil genel olarak böyle bir politika sence yok mu? Forumda açılmış belki 100 tane böyle konu var "guncelleme sonrasi FPS dusmesi" ayrıca AMD kendi açıklamasında son driverinin ekran karti chipsetini yakmaya sebep olduğunu itiraf etti. Yani sistem bu bozulsun oynanmasinki yenisi alınsın.
Optimizasyon düzeltmek oyunu baştan yapmak kadar zor bir şey.

Anlamamışsın kardeşim optimizasyonun kötü olmasını sağlayan kim? Niye duzeltmiyorlar? İkinci olarak GTX 850M laptopumda BIOS güncellemesi sonrası 30 FPS düştü ve satmak zorunda kaldım benim demek istediğim sadece tek oyunla ilgili değil genel olarak böyle bir politika sence yok mu? Forumda açılmış belki 100 tane böyle konu var "guncelleme sonrasi FPS dusmesi" ayrıca AMD kendi açıklamasında son driverinin ekran karti chipsetini yakmaya sebep olduğunu itiraf etti. Yani sistem bu bozulsun oynanmasinki yenisi alınsın.
Olay firmaların "güçlü ekran kartı sattırma" merakı olsaydı şu anda bulut oyunculuk sistemine bu kadar yatırım yapılmazdı ki bu teknolojiye en deli yatırımı yapan NVIDIA gibi gözüküyor, ekran kartı konusunda birincil diyebileceğimiz üretici olmasına rağmen. Bir teknolojiye yatırım yaparak, kendisinin çok büyük olduğu bir sektörün değerini düşürüyor.

Tek sebebi ticaret politikası bence. Bazı yüksek sistemlerde bile FPS iniş çıkışları ve neticesinde droplar oluyor. FPS'in çok yüksek olması değil belli derecede stabil olması önemli. Bilerek yapıyorlar diyorlarki 4090 alın oynayın. Her guncelleme sonrasi FPS'ler dusuyor.
4090 valorant mı oynatıyor :D

Çantana ilk önce 10 kilo yük koyduk. Hiç zorlanmadan koşar adımlarla yürürsün. Sonra çantana güncelleme geldi. Çantanı 100 kilo yaptık. Önceki ile aynı hızda yürüyebilir misin?

Çantana ilk önce 10 kilo yük koyduk. Hiç zorlanmadan koşar adımlarla yürürsün. Sonra çantana güncelleme geldi. Çantanı 100 kilo yaptık. Önceki ile aynı hızda yürüyebilir misin?

Haklisin :)) şimdi hak verdim sizin gibi kaliteli müşteriler olduktan sonra bu PC firmaları asla batmaz. NVIDIA ve AMD'den özür diliyorum asla müşterilerine ticari gözle bakmayan satis stratejisi geliştirmeyen tertemiz firmalar bunlar. Kullanıcıları adeta hipnoz etmişler. Boyle devam edin. Ama mantığın güzel bende ayni şeyi söylüyorum neden 100 kiloya yükseltiyor yükü çünkü tasiyamasin yenisini alsın diye sen itiraf etmişsin! Kimse kimseyi ikna edemez ama 10 yıllık elektronikci birikimim ile söylüyorum bunlari sizin gibi küçük kardeşlerimiz firmaların tuzağına düşmesin diye ama nafile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı