Valorant FPS stabil değil

Optimizasyon düzeltmek oyunu baştan yapmak kadar zor bir şey.

Olay firmaların "güçlü ekran kartı sattırma" merakı olsaydı şu anda bulut oyunculuk sistemine bu kadar yatırım yapılmazdı ki bu teknolojiye en deli yatırımı yapan NVIDIA gibi gözüküyor, ekran kartı konusunda birincil diyebileceğimiz üretici olmasına rağmen. Bir teknolojiye yatırım yaparak, kendisinin çok büyük olduğu bir sektörün değerini düşürüyor.

4090 valorant mı oynatıyor

Çantana ilk önce 10 kilo yük koyduk. Hiç zorlanmadan koşar adımlarla yürürsün. Sonra çantana güncelleme geldi. Çantanı 100 kilo yaptık. Önceki ile aynı hızda yürüyebilir misin?

Çantana ilk önce 10 kilo yük koyduk. Hiç zorlanmadan koşar adımlarla yürürsün. Sonra çantana güncelleme geldi. Çantanı 100 kilo yaptık. Önceki ile aynı hızda yürüyebilir misin?

Haklisin ) şimdi hak verdim sizin gibi kaliteli müşteriler olduktan sonra bu PC firmaları asla batmaz. NVIDIA ve AMD'den özür diliyorum asla müşterilerine ticari gözle bakmayan satis stratejisi geliştirmeyen tertemiz firmalar bunlar. Kullanıcıları adeta hipnoz etmişler. Boyle devam edin. Ama mantığın güzel bende ayni şeyi söylüyorum neden 100 kiloya yükseltiyor yükü çünkü tasiyamasin yenisini alsın diye sen itiraf etmişsin! Kimse kimseyi ikna edemez ama 10 yıllık elektronikci birikimim ile söylüyorum bunlari sizin gibi küçük kardeşlerimiz firmaların tuzağına düşmesin diye ama nafile.

Peki. Bence öyle değildir. Sistem nedir?

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10210U CPU @ 1.60GHz 2.11 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,87 GB)
Ekran Kartı Nvidia GeForce MX230

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10210U CPU @ 1.60GHz 2.11 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,87 GB)
Ekran Kartı Nvidia GeForce MX230
Bu kadar düşük almaman lazım normalde. Isınma sorunu olabilir bilgisayarında. Oyun içi değerleri atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…