Valorant Frankfurt sunucusunda toxicler var mı?

teşekkürler yarın paris serverinde oynamayı deneyeceğim. Üstümdeki baskıdan kurtulursam bu kadar kötü oynayacağımı sanmıyorum.
Eğer ingilizcene güveniyorsan gir oyna kesinlikle. A2 seviye gayet yeterli olur zaten Fransızlar da sonuç da çok akıcı ingilizce konuşmuyor anlaşırsınız. Sohbet etmesi de keyifli oluyor.

Selamlar. Valorant oynuyorum ve aslında bakarsak iyi bir oyuncu değilim. Rankım gümüş. Bu aralar Reyna oynamaya başladım ve çok hoşuma gitti. İlk 3 oyunumda eloma göre iyi oynadım. Ama sonradan hiç adam vuramamaya başladım. Evet, ilk kez oynadığım için Reyna hakkında bilmediğim, yanlış yaptığım şeyler var ve bunları oynayarak öğrenmem gerekiyor. Ancak adam vuramayınca takımdakiler sürekli bana hakaret ediyorlar. Bu yüzden kendi üzerimde baskı hissediyorum. Bunu önlemek için Frankfurt sunucusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Frankfurt'ta bu tarz insanlar var mı yoksa rahat bir şekilde oynayabilir miyim?

İyi günler herkese.

Hocam Frankfurt İstanbul 2 diye düşünün maça giriyorum 5 türküz Frankfurt sunucusunda.

teşekkürler yarın paris serverinde oynamayı deneyeceğim. Üstümdeki baskıdan kurtulursam bu kadar kötü oynayacağımı sanmıyorum.

Tam gaz da rahat olduğumdan agresif oynayıp güzel Killer çıkarıyorum bugün 2 maç oynadım tam gaz da ranked da çıkaramayacağım Killer çıkardım full.
Karşındaki rakipler çoğunlukla kötü bunu unutma smurf gelirse takma özgüvenin hep yüksek olsun onlardan iyisin.

Eğer ingilizcene güveniyorsan gir oyna kesinlikle. A2 seviye gayet yeterli olur zaten Fransızlar da sonuç da çok akıcı ingilizce konuşmuyor anlaşırsınız. Sohbet etmesi de keyifli oluyor.
Teşekkürler öneriniz için yarın girip oynayacağım.

Karşındaki rakipler çoğunlukla kötü bunu unutma smurf gelirse takma özgüvenin hep yüksek olsun onlardan iyisin.

Hiç kendimi kasmadan rahat bir şekilde oynayacağım ki zaten benim en iyi oynadığım tarz bu. TR serverinde bunu yapamadığımdan sıkıntı oluyordu hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı