Valorant geç açılıyor

KatsuSama

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram
Valorant'ta oyunu açarken de maça girerken de çok fazla beklemem gerekiyor. Oyunu açarken beklemek çok sorun olmasa da maça girerken çok bekletmesi sorun yaratıyor. Karakteri seçimi bittikten sonra gelen map ekranı 30 saniye falan sonra geliyor ve map ekranında da en az bir o kadar bekliyorum maça girdiğimde bazen ilk elin son 1 dakikasına bazen 2. elde giriyorum ve bu yaklaşık 3 4 maç böyle oluyor. Oyun içinde herhangi bir kasma sorunum yok ve eskiden böyle bir sorunum yoktu nasıl çözerim bunu?

Laptop kullanıyorsan şarjda dene. Eğer sil yükle yaptığında da düzelmiyorsa riot destek ekibi cidden 2günde çözüyor sorununu gayet ilgili alakalı oraya yazsan buradan daha çabuk çözersin sorunu o seviye.

Oyunu SSD'ye kurmayı deneyebilirsiniz.

SSD'im 128 GB ve yer yok maalesef oyunların belge dosyaları ve Windows dosyaları derken 20 GB boşluk kalıyor sadece.

Laptop kullanıyorsan şarjda dene. Eğer sil yükle yaptığında da düzelmiyorsa Riot destek ekibi cidden 2günde çözüyor sorununu gayet ilgili alakalı oraya yazsan buradan daha çabuk çözersin sorunu o seviye.

Masaüstü kullanıyorum. Riot destek önerisi için teşekkür ederim deneyeceğim çünkü silip tekrar da yükledim yakın zamanda ve bu iş artık can sıkıyor.

SSD'im 128 GB ve yer yok maalesef oyunların belge dosyaları ve Windows dosyaları derken 20 GB boşluk kalıyor sadece.

Masaüstü kullanıyorum. Riot destek önerisi için teşekkür ederim deneyeceğim çünkü silip tekrar da yükledim yakın zamanda ve bu iş artık can sıkıyor.
Bende de 128gb ssdd var mecbur yer açıp oraya kurdum gençleştim resmen 30 saniyede açılıyor anında bağlanıyor oyuna

Bende de 128 GB ssdd var mecbur yer açıp oraya kurdum gençleştim resmen 30 saniyede açılıyor anında bağlanıyor oyuna.

25 boşluk var şu an sadece nasıl o kadar boşluk yarattın ki?

Valorant'ta oyunu açarken de maça girerken de çok fazla beklemem gerekiyor. Oyunu açarken beklemek çok sorun olmasa da maça girerken çok bekletmesi sorun yaratıyor. Karakteri seçimi bittikten sonra gelen map ekranı 30 saniye falan sonra geliyor ve map ekranında da en az bir o kadar bekliyorum maça girdiğimde bazen ilk elin son 1 dakikasına bazen 2. elde giriyorum ve bu yaklaşık 3 4 maç böyle oluyor. Oyun içinde herhangi bir kasma sorunum yok ve eskiden böyle bir sorunum yoktu nasıl çözerim bunu?

Az önce bu lanet sorundan dolayı 140 saat ban yedim:D.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı