Çözüldü Valorant geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nacoores

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açarken neredeyse 5 dakikada açılıyor, seçim ekranında FPS'im o kadar düşük oluyor ki fareyi hareket ettirip karakter bile seçemiyorum. Seçim ekranından sonra oyuncuların gözüktüğü vs ekranı bana diğerlerinden çok daha geç geliyor ve bazen oyuna 2. roundda bile gelebiliyorum. Bu durum önceden olmuyordu fakat bilgisayarımı formatladıktan sonra indirdiğimde böyle olmaya başladı, oyun SSD'ye kurulu ve CS gibi diğer bu tür oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Sizce neden böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yerel disk C sürücünüzü açın ve Riot Games klasörüne gidin. Valorant > live klasörüne girin. Manifest_debugfiles_win64 dosyasını silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Yerel disk C sürücünüzü açın ve Riot Games klasörüne gidin. Valorant > live klasörüne girin. Manifest_debugfiles_win64 dosyasını silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Çözüm
Bende de bu sorun var oyun yuklenirken falan 5 dk suruyor ama oyun icinde 300 FPS aliyorum PC ile de alakasi yok gibi bende anlamadim oyun icinde de kassa anlayacsgim da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı