Çözüldü Valorant geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nacoores

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açarken neredeyse 5 dakikada açılıyor, seçim ekranında FPS'im o kadar düşük oluyor ki fareyi hareket ettirip karakter bile seçemiyorum. Seçim ekranından sonra oyuncuların gözüktüğü vs ekranı bana diğerlerinden çok daha geç geliyor ve bazen oyuna 2. roundda bile gelebiliyorum. Bu durum önceden olmuyordu fakat bilgisayarımı formatladıktan sonra indirdiğimde böyle olmaya başladı, oyun SSD'ye kurulu ve CS gibi diğer bu tür oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Sizce neden böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yerel disk C sürücünüzü açın ve Riot Games klasörüne gidin. Valorant > live klasörüne girin. Manifest_debugfiles_win64 dosyasını silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
İşe yaradı çok teşekkür ederim.

Benim yine karşılaşma bulunduda takılı kalıyor

Yerel disk C sürücünüzü açın ve Riot Games klasörüne gidin. Valorant > live klasörüne girin. Manifest_debugfiles_win64 dosyasını silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Başka bir çözüm vardı karşılaşma bulunduda takılı kalıyor yine

Ban falan gibi riski var mı dosyayı sildiğimizdend dolayı

Son düzenleme:
Sende aynısı yapıp dener misin?
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum dediklerini yaptım ama hala aynı. Leptop kullanıyorum ve yeni aldım yani önceden böyle değildi. Diğer oyunlar hızlıca açılıyor.

Sende aynısı yapıp dener misin?

İyi günler, bende aynı sorunu yaşıyorum ya bir türlü çözemedim denilen her şeyi yaptım hatta Valorant silip yükledim ama hala geç açılıyor. Laptop kullanıyorum ve yeni aldım tüm her şeyde güncel diğer oyunlar hızlı açılırken Valorant yavaş açılıyor. Yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum dediklerini yaptım ama hala aynı. Leptop kullanıyorum ve yeni aldım yani önceden böyle değildi. Diğer oyunlar hızlıca açılıyor.

İyi günler, bende aynı sorunu yaşıyorum ya bir türlü çözemedim denilen her şeyi yaptım hatta Valorant silip yükledim ama hala geç açılıyor. Laptop kullanıyorum ve yeni aldım tüm her şeyde güncel diğer oyunlar hızlı açılırken Valorant yavaş açılıyor. Yardımcı olur musun?
Format at geçiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı