Valorant geç başlıyor

yunusemre_y

Decapat
Daha fazla  
Sadece ölüm kalım ve tırmanış maçlarında geç giriyor. Derecesiz ve derecelide herkesle aynı zamanda başlıyor maç.
Ölüm kalım maçında 5-8 dakika kala açılıyor.
Uzun zamandır bu hata devam ediyor.

Yani şimdi bunun normalde 3 sebebi olur. Donanım yetersizdir, internetin kötüdür veya virüs vardır. Fakat bu üçü de olsa hepsinde geç açılır sende sadece 2 modda geç açılıyormuş. Sistemini bir yazabilir misin?

Olay şu rekabetçi ya da diğer modları oynarken herkesin aynı anda oyunda olması lazım. Doğal olarak oyundakiler seni bekliyor. Ama ölüm-kalım maçı gibi modlarda ise burada o kadar kişi seni beklemesine gerek yok. Oyunu SSD'ye kurarsan eğer giriş hızın artacaktır. Bu kadar geç giriyorsa eğer şu anki depolama aygıtında ciddi bir sorun olabilir.

Olay şu rekabetçi ya da diğer modları oynarken herkesin aynı anda oyunda olması lazım. Doğal olarak oyundakiler seni bekliyor. Ama ölüm-kalım maçı gibi modlarda ise burada o kadar kişi seni beklemesine gerek yok. Oyunu SSD'ye kurarsan eğer giriş hızın artacaktır. Bu kadar geç giriyorsa eğer şu anki depolama aygıtında ciddi bir sorun olabilir.

Dostum o LoL'de oluyor da Valorant'ta olduğunu senden öğrendim.

Dostum o LoL'de oluyor da Valorant'ta olduğunu senden öğrendim.

Bu dünyadaki tüm Online oyunlarda olur. Hatta smite ta 1vs1 ligi var. Ben oyunu NVMe 2 SSD'ye kurduğum için rakipten 5-6 saniye erken başlıyorum oyuna ve bu süre zarfında rakip Jungle ına pusma fırsatı yakalıyorum. First blood ya da buff çalma şansım artıyor. Takımlı olan durumlarda bu durum geçerli. 1 vs 1 ya da casual modlarda geçersiz.

Bu dünyadaki tüm Online oyunlarda olur. Hatta smite ta 1vs1 ligi var. Ben oyunu NVMe 2 SSD'ye kurduğum için rakipten 5-6 saniye erken başlıyorum oyuna ve bu süre zarfında rakip Jungle ına pusma fırsatı yakalıyorum. First blood ya da buff çalma şansım artıyor. Takımlı olan durumlarda bu durum geçerli. 1 vs 1 ya da casual modlarda geçersiz.
Oyun zaten SSD de

S
SD de ztn

Var ve ona kurulu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı