Valorant geç başlıyor

yunusemre_y

Decapat
Daha fazla  
Sadece ölüm kalım ve tırmanış maçlarında geç giriyor. Derecesiz ve derecelide herkesle aynı zamanda başlıyor maç.
Ölüm kalım maçında 5-8 dakika kala açılıyor.
Uzun zamandır bu hata devam ediyor.

Yani şimdi bunun normalde 3 sebebi olur. Donanım yetersizdir, internetin kötüdür veya virüs vardır. Fakat bu üçü de olsa hepsinde geç açılır sende sadece 2 modda geç açılıyormuş. Sistemini bir yazabilir misin?

Oyun hard disk e mi yüklü?

Olay şu rekabetçi ya da diğer modları oynarken herkesin aynı anda oyunda olması lazım. Doğal olarak oyundakiler seni bekliyor. Ama ölüm-kalım maçı gibi modlarda ise burada o kadar kişi seni beklemesine gerek yok. Oyunu SSD'ye kurarsan eğer giriş hızın artacaktır. Bu kadar geç giriyorsa eğer şu anki depolama aygıtında ciddi bir sorun olabilir.

Dostum o LoL'de oluyor da Valorant'ta olduğunu senden öğrendim.

Dostum o LoL'de oluyor da Valorant'ta olduğunu senden öğrendim.

Bu dünyadaki tüm Online oyunlarda olur. Hatta smite ta 1vs1 ligi var. Ben oyunu NVMe 2 SSD'ye kurduğum için rakipten 5-6 saniye erken başlıyorum oyuna ve bu süre zarfında rakip Jungle ına pusma fırsatı yakalıyorum. First blood ya da buff çalma şansım artıyor. Takımlı olan durumlarda bu durum geçerli. 1 vs 1 ya da casual modlarda geçersiz.

Oyun zaten SSD de

S
SD de ztn

Var ve ona kurulu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…