Valorant gece pazarı geri dönüyor!

A doğru biliyorsan hangi marketlerde satılıyor acaba şok da kasada yazıyordu sordum yok Zula vereyim mi dediler bende güldüm çıktım sinirle: Dddd.

Asil Vandal ve İyon Phantom'a değer bence Yağmacı Operatör de güzel gerçi geçen pazarıma yağmacı sheriff geldi bakıştık sadece.

Söylediklerin oyunun en eski skinleri ikisine de sahibim Asil Vandal gece pazarından gelmişti hatta 50 liraya almıştım ama artık eskidi oyunda neredeyse herkeste ya yağmacı ya asil var zaten oyunda takımınıza gelen birisinden isterseniz para vermenize gerek kalmaz.

Katılıyorum asil ve yağmacı harbiden çok güzel skinler ama eskidiler yani vandal için pek bir seçenek kalmıyor ejder gelmiyor zaten gece pazarına delipopta gelmiyor bilmiyorum keşke değiştirseler fiyat aralığını. Mesela şu rgx kelebek gelse indirimli alsa millet ne iyi olurdu çok güzel bıçak ama gelmiyor maalesef pazara.

Bu gelen skinler geleli 2 yıl oldu yeni gelen güzel skinler 2400 altı gelmiyor hadi bu gece pazarına bunları aldın diğer gece pazarlarını beklemenin çok anlamı kalmıyor.

Son düzenleme:
Söylediklerin oyunun en eski skinleri ikisine de sahibim Asil Vandal gece pazarından gelmişti hatta 50 liraya almıştım ama artık eskidi oyunda neredeyse herkeste ya yağmacı ya asil var zaten oyunda takımınıza gelen birisinden isterseniz para vermenize gerek kalmaz.

Kjlqwhewqjk sonra da dilenci diyorlar ama yağmacıyla takası kabul ediyorlar para verilir mi dersen şahsen verilir ama sıkılacağın skine para verip pişman olmak da kötü işte

Kjlqwhewqjk sonra da dilenci diyorlar ama yağmacıyla takası kabul ediyorlar para verilir mi dersen şahsen verilir ama sıkılacağın skine para verip pişman olmak da kötü işte.

Şahsen tavsiyem indirimli bile olsa bunlar yerine diğer skinleri beklemek indirimle 100 liraya bunları alacağıma 100 lira daha koyup rgx vandal benzeri şeyleri alma taraftarıyım. Bıçak konusunda gece pazarında 3550'ye özel harekat kelebek alınabilecek en iyi bıçak skinidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı