Şahsen gece pazarında iyi bir skin 1000 VP ye gelmez. Fakat her türlü Battle Pass'in bitmesine 20 gün var onun için bekleyip açmak daha mantıklı. Bende de var.
Geliyor. En son gelen gece pazarında İyon Operatör'ü %49 indirimle almıştım.
Şahsen gece pazarında iyi bir skin 1000 VP ye gelmez. Fakat her türlü Battle Pass'in bitmesine 20 gün var onun için bekleyip açmak daha mantıklı. Bende de var.
Hocam 2.000 vpye güzel bi desen denk getirebilir miyim? Asil, kuronami, yağmacı vandal ve ya yağmacı, kaos, ejder operator gibi? Şu desenler 2000 vpden daha ucuza gelebilir mi?Geliyor. En son gelen gece pazarında İyon Operatör'ü %49 indirimle almıştım.
Hocam 2.000 vpye güzel bir desen denk getirebilir miyim? Asil, kuronami, Yağmacı Vandal veya yağmacı, kaos, ejder operator gibi? Şu desenler 2000 vpden daha ucuza gelebilir mi?
Hocam semavi frenzy yağmacı sheriff ve normal desensiz kelebek geldi. Alınmaz bence hiç biri.1775 vpden pahalı skinler Gece Pazarı'na gelmiyor silahta. Bıçakta ise 3550 olması lazım. Seçenekler belli yani az çok. Nebula Vandal ve Phantom gelecek.
Hocam semavi frenzy yağmacı sheriff ve normal desensiz kelebek geldi. Alınmaz bence hiçbiri.
Sheriff 1172 VP %-32 geldi karaborsa kelebek de 2556 VP geldi. Kelebek %-28. Alınır mı gerek var mı yoksa parayı tutup gelecekteki pazarları mı bekleyeyim?Karaborsa Kelebek ve yağmacı sherrif güzel. İndirimleride fena değilse alınır.
Sheriff 1172 VP %-32 geldi Karaborsa Kelebek de 2556 VP geldi. Kelebek %-28. alınır mı? Gerek var mı yoksa parayı tutup gelecekteki pazarları mı bekleyeyim?
Şuan vp yok fakat ya 2000 ya da 2475 vp alıp markete kuronami, yağmacı, Ejder vandal gelmesini bekleyeceğim.Şu an kaç vpniz var hocam? Kelebek alınmaz bir süre sonra sıkıyor bizzat kullandım. Bir de renksiz daha çabuk sıkar, sherif alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.