Valorant gerekli bir programı kuramadık hatası

İşletim sistemi
Windows 7

ErenAlyaz

Centipat
Valorant açık betaya katılmaya hak kazandım, oyunu yükledim ama bir hata veriyor açamıyorum oyunu.

Hata işe şu: Gerekli bir programı kuramadık. Lütfen tekrar dene, bilgisayarını yeniden başlat veya Valorant desteği üstünden bize ulaş.

Hatayı bir türlü düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz? İnternetten baktığımda Riot Vanguard'ı silin yazıyor ama bilgisayarımda öyle bir şey yok. Oyunu sildim yeniden yükledim gene gelmiyor o Riot Vanguard. Yardımcı olabilir misiniz?

Adsız.png

Arkadaşlar şimdi bu hatayı alan Windows 7 kullanıcılarına nasıl hatayı çözdüğümü anlaticam dropu ilk gün düşürdüm 4 gün hatayı çözmeye çalıştım destekle iletişime geçtim her defasında sil yükle yeniden başlat gibi seyler

Sorunun Çözümü
Şöyle bişey oyun Windows 7 ye Riot Vanguard programını yuklemiyor.
Nasi yükleyebilirsiniz tek bir yolu var oda Windows 10 temiz kurulum. Ben Windows 10 a geçtiğim anda oyunu yükledim ve açtım temiz kurulum yapmak zorunda değilsiniz Windows 10'a yükseltme de yapabilirsiniz ben yükselttim önce oyunda kasma yaşadım sonuç olarak programı indirdim şimdi Windows 7 yüklerim çalışır dedim Windows 7 ye geri döndüm valorant silmeden riot Vanguard yüklüydü ama oyun yine aclimiyodu araştırdım baya sonunda flash bellek e Windows 10 kurdum PC deki herşeyi sildim temiz kurulum yaptım şuan efso kasma Felan yok

(Temiz kurulum yapmak zorunda değilsiniz Windows 10 a yükselterek de oyuna giriş yapabilirsiniz)
Screenshot_20200416-193223__01.jpg
Screenshot_20200416-193206__01.jpg

Biraz uzun oldu biliyorum
Kısaca Windows 10'a geçin

Windows 10 kullanıyorum aynı hatayı bende alıyorum. Windows'um güncel değil ve güncelleyemiyorum. Update komple silmiştim bilgisayardan. Geri yükledim güncellemede hata veriyor birsürü şey denedim güncelleyemedim. Söylenilen her şeyi yaptım hepsini denedim en az 2şer kez ama sonuç yok. Ticket attım önerileri yaptım olmadı dönüş yapmalarını bekliyorum. Dediğim gibi Windows'u güncelleyemem ve temiz kurulum, format atamam. Bunlar dışında var mı farklı bir önerisi olan?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı