Çözüldü Valorant "gerekli bir programı kuramadık" yazısıyla açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Bu geceleyin GTA 5'i SSD'den HDD'ye aktarıp sabahta Forza Horizon 5'i HDD'den SSD'ye taşıyacaktım. Normalde gece falan bırakmazdım da geç hatırladım. Sabah kalktım Forza Horizon 5'i dediğim gibi SSD'ye taşıdım. Sonrasında da Valorant'ta Gece Pazar'ını kontrol edeyim dedim, lakin SS'te göndermiş olduğum hata ile karşılaştım. Bunu nasıl halledebilirim? Bazıları Windows Hizmetler ile ilgili diyor lakin Windows'un ayarlarına pek ellemek istemem hele ki Valorant için. Zaten bir tek Premier için giriyorum. Başka öneri var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_129.png
    Screenshot_129.png
    136 KB · Görüntüleme: 62
Vanguard'ı silin bu videodaki işlemleri uygulayınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu denedin mi hocam.

Çözüm
Bunu denedin mi hocam.
Aklıma gelmişti cevap veren daha da olmasaydı deneyecektim. Şimdi deniyorum teşekkürler şimdiden.

Bunu denedin mi hocam.
Denetim Masasından "Riot Vanguard" silip oyunu tekrar başlatmaya çalıştığımda "Riot Vanguard" kur argümanı ile karşılaşıp Vanguard'ı tekrar kurdum gösterdiğin video sayesinde. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Aklıma gelmişti cevap veren daha da olmasaydı deneyecektim. Şimdi deniyorum teşekkürler şimdiden.

Denetim Masası'ndan "Riot Vanguard" silip oyunu tekrar başlatmaya çalıştığımda "Riot Vanguard" kur argümanı ile karşılaşıp Vanguard'ı tekrar kurdum gösterdiğin video sayesinde. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam sevindim çözüldüğüne.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı