Valorant gereksiz AFK cezası sistemi

Yahu iftar yapacağım, çıkmak zorundayım. Çıkıyorum, AFK yüzünden ban yiyorum. Onu da geçtim, bilgisayar hata veriyor. BIOS açılıyor bir anda. Kapanıyor sonra. Bir girmişim AFK'lık yüzünden ban yemişim. 14 güne uzamış. Bu ne yahu? Bilgisayarım hata verdi ve oyundan yanlışlıkla çıkıldığı için ban yemek nedir yahu? Biraz insaflı olun. Nedenini araştırın, öyle verin uzaklaştırmayı. Fotoğraf da ekledim, hatanın fotosunu. Bu hatayı aldım ama bilgisayarım hata verdiği için ban yiyorum. Oruç tutuyorum, dinime saygılıyım diye iftar yapıyorum; ban yiyorum. Olmaz böyle. İnsanların ne canı yanıyordur. Belki babası trafik kazası geçirdi, çıkmak zorunda kalıyor. Riot uzaklaştırma veriyor. Olmaz böyle. Bir çözüm getirilmesi gerek.
Öncelikle iftar yapacağın saatte oyuna girmen saçma. Bilgisayar hata vermesi senin sorunun. Üstelik LoL oyununda Riot'a ticket atıp ban kaldırılabiliyor. Valorant'ta da olması muhtemel.

Destek hiçbir şey yapamaz elinde bir kanıt olmadığı için mecbur rekabet cezası yedi 7 gün :(

Ben LoL de kaldırtıyordum. Eski bilgisayar kötü olduğundan oyun başlıyordu fakat yükleme ekranında kalıyordu. Leaverbuster yiyordum 20dk ama kendi isteğimle çıkmış olmuyordum onda. O yüzden bazıları direk kaldırıyorlardı bazıları kayıt istiyorlardı.

Ben LoL de kaldırtıyordum. Eski bilgisayar kötü olduğundan oyun başlıyordu fakat yükleme ekranında kalıyordu. Leaverbuster yiyordum 20dk ama kendi isteğimle çıkmış olmuyordum onda. O yüzden bazıları direk kaldırıyorlardı bazıları kayıt istiyorlardı.

Her oyun aynı değil işte, aynı yapımcının ama oyunlar farklı.

İftara denk geliyorsa ya girmeyeceksin ya da takımla anlaşacaksın teslim ol vereceksin ya da bir suyla aç bekle bitmesini.Derecesiz ya da dereceli stres atmak için oyuna giriyoruz.Gidip gelmeyenler yüzünden strese giriyoruz daha fazla.

İftara doğru yaklaşırsa sende girme maça o zaman? Sen geriye kalanların oyununu mahvediyorsun belki adamlar sen olsan o maçı alacaktı?

Kimse senin dinini yaşamana engel olmaya çalışmıyor da sen pek dinini yaşamaya çalışıyor gibi değilsin. İftar yapacağın kesin bir şey değil mi? Girme oyuna. Neden o anda oyunu oynayan diğer insanların oyununu bozuyorsun? Dinine saygılı olduğun için değil diğer insanlara karşı saygısız olduğun için ban yediğini anlayamıyorsun değil mi?

Yahu iftar yapacağım, çıkmak zorundayım.
İftara yakın neden giriyorsun o zaman?
Oruç tutuyorum, dinime saygılıyım diye iftar yapıyorum; ban yiyorum.
Ne alakası var, ben şimdi bir oyunda banyo yaparken AFK kaldım diye AFK kalmaktan ban yesem, oyuna banyo düşmanı mı diyeyim?
Olmaz böyle. İnsanların ne canı yanıyordur. Belki babası trafik kazası geçirdi, çıkmak zorunda kalıyor.
Nereden bilecekler senin o sırada ne yaptığını. Kamerayla mı izliyorlar oyuncuları yoksa 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı