2 taraf da haklı gibi.
Öncelikle iftar yapacağın saatte oyuna girmen saçma. Bilgisayar hata vermesi senin sorunun. Üstelik LoL oyununda Riot'a ticket atıp ban kaldırılabiliyor. Valorant'ta da olması muhtemel.Yahu iftar yapacağım, çıkmak zorundayım. Çıkıyorum, AFK yüzünden ban yiyorum. Onu da geçtim, bilgisayar hata veriyor. BIOS açılıyor bir anda. Kapanıyor sonra. Bir girmişim AFK'lık yüzünden ban yemişim. 14 güne uzamış. Bu ne yahu? Bilgisayarım hata verdi ve oyundan yanlışlıkla çıkıldığı için ban yemek nedir yahu? Biraz insaflı olun. Nedenini araştırın, öyle verin uzaklaştırmayı. Fotoğraf da ekledim, hatanın fotosunu. Bu hatayı aldım ama bilgisayarım hata verdiği için ban yiyorum. Oruç tutuyorum, dinime saygılıyım diye iftar yapıyorum; ban yiyorum. Olmaz böyle. İnsanların ne canı yanıyordur. Belki babası trafik kazası geçirdi, çıkmak zorunda kalıyor. Riot uzaklaştırma veriyor. Olmaz böyle. Bir çözüm getirilmesi gerek.
Destek hiçbir şey yapamaz elinde bir kanıt olmadığı için mecbur rekabet cezası yedi 7 gün![]()
Ben LoL de kaldırtıyordum. Eski bilgisayar kötü olduğundan oyun başlıyordu fakat yükleme ekranında kalıyordu. Leaverbuster yiyordum 20dk ama kendi isteğimle çıkmış olmuyordum onda. O yüzden bazıları direk kaldırıyorlardı bazıları kayıt istiyorlardı.
Olmaz böyle. Bir çözüm getirilmesi gerek.
İftara yakın neden giriyorsun o zaman?Yahu iftar yapacağım, çıkmak zorundayım.
Ne alakası var, ben şimdi bir oyunda banyo yaparken AFK kaldım diye AFK kalmaktan ban yesem, oyuna banyo düşmanı mı diyeyim?Oruç tutuyorum, dinime saygılıyım diye iftar yapıyorum; ban yiyorum.
Nereden bilecekler senin o sırada ne yaptığını. Kamerayla mı izliyorlar oyuncuları yoksaOlmaz böyle. İnsanların ne canı yanıyordur. Belki babası trafik kazası geçirdi, çıkmak zorunda kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.